Gazeteciliğin yükselen 5 yıldızı! Ünlü gazeteci en beğendiği meslektaşlarını yazdı!

Ertuğrul Özkök, top 5 gazeteciyi sıraladı.

Google Haberlere Abone ol
Gazeteciliğin yükselen 5 yıldızı! Ünlü gazeteci en beğendiği meslektaşlarını yazdı!

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özök bugünkü yazısında; son zamanlarda en çok takip ettiği ve beğendiği 5 gazeteciyi açıkladı.



Özkök'ün yeni gazeteciliğin yükselen yıldızları olarak gösterdiği 5 isim ise ; Çiğdem Toker, Murat Yetkin, Tolga Tanış, Utku Çakırözer, Abdulkadir Selvi oldu.



Özkök'ün yazısı da şu şekilde:



Yeni gazeteciliğin yükselen yıldızları



Murat Yetkin: Hürriyet Daily News'in genel yayın yönetmeni. Son bir ay içinde Pulitzerlik en az iki habere imza attı. Kaybolan Ankara haberlerini yeniden canlandırdı.



Tolga Tanış: Hürriyet Washington temsilcisi. Sedar Ergin ekolünün 3.0 versiyonu. Uğur Mumcu araştırmacılığının 21.yüzyıl uyarlaması. İzlemeye devam edin.



Utku Çakırözer: Cumhuriyet'in yeni genel yayın yönetmeni, eski Ankara temsilcisi. Beşar Esad'la yaptığı harika mülakatla bütün Türkiye'nin dikkatini çekti. Son zamanlarda Ankara'nın nabzını en iyi tutan gazeteci.



Çiğdem Toker: Cumhuriyet yazarı. Son zamanlarda hangi gazeteci çevresine girsem herkes onun adını konuşuyor. Mükemmel bir habercilik, onun kadar mükemmel bir analiz yeteneği



Abdülkadir Selvi: Belki çoğunuza tuhat gelecek ama, iktidar yanlısı medyada en ilgiyle izlediğim isim. Olacakları önceden haber veriyor. İktidar yanlısı olmanın gazeteciliğe mani olmadığını gösteriyor.



Yazının tamamını okumak için tıklayınız



 



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin