Gazetecilerin ismi ağaçlarda yaşayacak

Basın mensupları, Ankara'da hayata geçirilen proje için ağaç dikti.

Google Haberlere Abone ol
Gazetecilerin ismi ağaçlarda yaşayacak

Ankara'da hayata geçirilen Mebuskent Konut ve Yaşam Kompleksi Projesi, hafta sonunda gazetecileri ağırladı.



Batıkent Karacakaya'da bulunan satış ofisinde basın mensupları ve ailelerini misafir eden AYMOR Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, gazetecilere proje hakkında bilgi verdi.



Tansiyonu yüksek Ankara gündemini takip ederken oldukça yorulan gazetecileri bir gün de olsa temiz havayla buluşturmak için böyle bir etkinliğe imza attıklarını kaydeden Kürşat Ayhan, "Habere ulaşmak için kendilerini ve ailelerini ihmal edebilen basın mensuplarımızla baharı birlikte karşılamak istedik. Uyanmaya başlayan doğanın en güzel yeşil haline sahip Mebuskent'e davet ettiğimiz arkadaşlarımız bizleri kırmadı. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz" dedi.



Ayhan, Mebuskent proje peyzajında kullanılacak fidanlara gazeteciler ve ailelerinin isimlerini verdiklerini kaydederek, şunları söyledi:



"Doğayla iç içe bir proje olarak tüm doğa alemine saygı duyuyoruz. Yaklaşık 86 bin metrekaresi yeşil alan olarak planlanan projede 23 bin adet ağaç ve çeşitli bitkilerden oluşan botanik park da yer alacak. Basın mensupları için de bir jest yapmak istedik. Kendilerinin ve ailelerinin isimleri bulunan plakalar hazırladık. Artık gazetecilerimizin isimleri yıllar boyu ağaçlarda yaşayacak."



Eşleri ve çocuklarıyla etkinliğe katılan gazeteciler, daha sonra isimlerini verdikleri ağaçlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.



Gazetecilerin ismi ağaçlarda yaşayacak


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin