Gazetecilere 'yüzünüzü ezberledim' tehdidi!

Konya'da hırsızlık yapmaya çalışan bir kişi kendisini görüntüleyen gazetecileri tehdit etti.

Google Haberlere Abone ol
Gazetecilere 'yüzünüzü ezberledim' tehdidi!

Konya'da bir ağaca zincirle bağlanıp kilitlenen bisikleti çalmaya çalışan 1'i kadın 3 şüpheliden 2'si polisin kovalamacası sonunda yakalandı.

Yere yatırılarak yakalanan 21 yaşındaki Yasin D. kendisini görüntüleyen gazetecileri, "Yüzünüzü ezberledim. Sivil hayatta sizi görürsem hesaplaşırız" diyerek tehdit etti.



Olay, saat 03.00 sıralarında Hacı Fettah Mahallesi Furkan Dede Caddesi'nde meydana geldi. Yasin D. yanında bulunan 1'i kadın 2 arkadaşı ile birlikte bir ağaca zincirle kilitli halde bulunan bisikletin kilidini taşla kırmaya çalıştı. Yol kenarında yanlarından geçen araçları aldırış etmeyen şüpheliler bir süre sonra kilidi kıramayacaklarını anlayınca olay yerinden ayrıldılar. Bu anlar ise saniye saniye kaydedildi.



KOVALAMACA SONUCU YAKALANDILAR



Olayı gören basın mensuplarının ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen polis ve şüpheliler arasında kovalamaca yaşandı. Yaşanan kovalamaca sonucu Yasin D. ve kadın arkadaşı yakalanırken diğer şüpheli kaçmayı başardı. Yere yatırılarak gözaltına alınan Yasin D. kendisini görüntüleyen gazetecilere küfür edip, "Yüzünüzü ezberledim. Sivil hayatta sizi görürsem hesaplaşırız" diyerek tehdit etti. Yapılan araştırmada şüphelilerin olaydan kısa süre önce aynı bölgeden başka bir bisikleti çaldıkları tespit edildi. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. (DHA)

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin