Gazetecilere hakaret eden teknik adama bir tepki de Basın Konseyi'nden!

TGC'den sonra basın Konseyi de Osman Özköylü'yü kınayan bir açıklama yayınladı.

Google Haberlere Abone ol
Gazetecilere hakaret eden teknik adama bir tepki de Basın Konseyi'nden!

Osmanlıspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında bir gazetecinin kendisine güldüğünü öne sürerek toplantıyı terketmek istemiş ve gazetecilerin üzerine yürüyerek hakaret etmişti.



Basın Konseyi Özköylü'nün bu davranışını kınayan bir açıklama yayınladı.



Açıklamasında; sporun doğasında kaybetmeninde bulunduğunu belirten Basın Konseyi Özköylü'nün davranışının sportmenliğe yakışmadığını belirtti.



Basın Konseyi açıklamasında şu ifadelere yer verdi:



Kayseri'de maç sonrası gazetecilerin üzerine yürüyen, hakaret eden Osmanlıspor Teknik Direktörü Osman Özköylü'yü, gazetecilere yönelik davranışından dolayı kınıyoruz.



Maç sonrası yaptığı basın toplantısında Tv 1 Muhabiri Mehtap Şahin'in, kendisine güldüğünü öne sürerek; toplantıyı terk eden, gazetecilerle karşılıklı sözlü sataşmaya giren Osman Özköylü, sporda her sonucu olgunlukla karşılamak zorundadır.



Saha içinde ve dışında herkese örnek olması gereken bir spor adamının saldırgan tavırları, sportmenliğe hiç yakışmamıştır.



Sporun doğasında kazanmanın da kaybetmenin de olduğunu bir kez daha hatırlatıyor; seyircisi, yöneticisi, sporcusu ve teknik direktörleri dahil herkesi, sakinliğe ve sağduyuya davet ediyoruz.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin