Gazetecilere 'Hadise' kumpası!

Rengin Arslan, Adalet Bakanlığı logosunu kullanan bir hesaptan e-posta aldığını ifade etti.

Google Haberlere Abone ol
Gazetecilere 'Hadise' kumpası!

Gazeteci Rengin Arslan, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Adalet Bakanlığı logosunu kullanan bir hesaptan bir e-posta aldığını ifade etti.



Barış Pınarı Harekatı sonrasında, birçok vatandaş sosyal medya paylaşımlarından dolayı gözaltına alınmıştı. Bazı gazetecilere ise gözaltı operasyonu yapılmıştı. Tam da bu süreçte gazetecilere şüpheli e-postaların gönderildiği ortaya çıktı.



Gazeteci Rengin Arslan, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Adalet Bakanlığı logosunu kullanan bir hesaptan bir e-posta aldığını ifade etti. Arslan, Adalet Bakanlığı logosunu kullanan hesaptan gelen e-postada, “Instagram hesabından yaptığı bir paylaşım nedeniyle hakkında soruşturma açıldığı” ifadelerinin yer aldığını belirtti.



Rengin Arslan, gelen e-postada yer alan instagram linkine tıkladığında ise, şarkıcı Hadise’nin fotoğrafının açıldığını ifade etti. “Mail’in spam olduğunu ilk bakışta olmasa da ikinci bakışta anlamanız mümkün” diyen Arslan, başka gazetecilere de benzer e-postanın gönderildiğini söyledi.



Gazetecilere 'Hadise' kumpası!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin