Gazetecilerden çocuklar ve ebeveynleri için duyarlı portal!

Ebeveynlere çocuk yetiştirme konusunda rehberlik yapmayı hedefleyen 'Annemonline.com' yayına başladı.

Google Haberlere Abone ol
Gazetecilerden çocuklar ve ebeveynleri için duyarlı portal!

Avrupa’da yaşayan Türkiye kökenli ebeveynlere Avrupa anne-çocuk sağlığı konusunda Türkçe rehberlik ve danışmanlık hizmeti vermek amacıyla 2015’te kurulan "Annemonline.com" yayına başladı.



Tanınmış gazeteci Yusuf Özkan ve Salih Ak önderliğinde kurulan portalın kadrosu alanında uzman hekim, gazeteci ve ebeveynlerden oluşuyor.



Avrupa’da özellikle Hollanda, Avusturya, Almanya, Belçika, Fransa ve İngiltere’de on yıllardır göçmen aileleriyle ilgili konu başlıklarının ilk sıralarında yer alması ve uyum girişimlerinin önündeki en önemli engelin ise dil sorunu olduğuna dikkat çeken gazeteciler, "Annemonline.com" ile ebeveynlerin çocuklarını yetiştirirken ve rehber kaynaklara ulaşırken karşılaştıkları dil duvarını aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor.



Annemonline.com, ayrıca dijital medya ortamının sağladığı Twitter, Facebook, Google plus ve Youtube gibi sosyal medya araçlarıyla ebeveynlere ulaşmayı hedefliyor.



Portal, ayrıca sadece rehber kaynakları Türkçe’ye aktarmakla yetinmeyip, Türklerin yoğun olarak yaşadıkları ülkelerden ve Türkiye’den uzmanlar tavsiyelerini, önerilerini paylaşarak, site üzerinden ebeveynlerin yönelttiği soruları yanıtlayacak.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin