Gazeteciler yeni yıldan umutlu mu? İşte basın dünyasının 2016 dilekleri

Gazeteciler 2016 yılından ne dilediler?

Google Haberlere Abone ol
Gazeteciler yeni yıldan umutlu mu? İşte basın dünyasının 2016 dilekleri

2015 yılı basın dünyası için kötü bir yıl oldu. Gazetecileri Koruma Komitesi'nin verilerine göre Bu yıl 69 gazeteci görev başında öldürüldü.





Türkiye'de ise 30 gazeteci 2016 yılına Silivri cezaevinde tutuklu olarak girecek. Türkiye Gazeteciler Sendikası 2016'ya Silivri önünde gireceğini açıkladı. Peki, gazeteciler 2016'dan umutlu mu? İşte bazı gazeteci isimlerin 2016'ya dair dilekleri...



Yavuz Baydar: "Acı ve haksızlıklarla dolu, sert bir yıl bitiyor. Tüm takipçilerime huzur hoşgörü sağlık mutluluk dolu, kazasız belasız bir 2016 dilerim."



Levent Gültekin: "Yeni yılın hepimiz için selamete kavuştuğumuz yıl olması dileğiyle.. Bu ülke düzelir umudunun yeşereceği yıl olmasını temenni ediyorum.."



Ezgi Başaran: "Zorunlu açıklama vs. Hepimize barış dolu bir yıl diliyorum"



İsmail Küçükkaya: "'Hayallerinizi yitirdiğiniz an yaşamınız sona ermiş demektir' (M.Twain) #dilerim hep hayal kurabilirsiniz. En zor zamanlarda bile. Dilerim."



Ayşe Arman: "2016... Kadın kıyımının bittiği yıl olsun!"



Kemal Göktaş:"Berbat bir yıldı. yenisi de umut vaat etmiyor. olsun. belki güzel olur, kim bilir? barış olur belki, kimse çocukları öldürmez....belki.."



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin