Gazeteciler sahaya çıkıyor

Gazeteciler Kupası başlıyor

Google Haberlere Abone ol
Gazeteciler sahaya çıkıyor

Çorlu Gazeteciler Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan 'Gazeteciler Kupası' bugün Tekirdağ yolu üzerinde yer alan Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumu`nda oynanacak Çorlu Gençlerbirliğispor – Kapalı Sitespor maçı ile başlıyor.



Günün ikinci maç ise saat 16:00’da Çorlu KültürSultanköyspor ile Çorluspor 1947 arasında oynanacak. 



Çorlu Gazeteciler Derneği`nin ev sahipliğinde, Tekirdağ Süper Amatör Küme takımlarından Çorlu Gençlerbirliğispor, Çorlu KültürSultanköyspor, Kapaklı Sitespor ve Çorluspor 1947 takımlarının katılımıyla gerçekleştirilecek olan 2. Gazeteciler Kupası’nda maçlar bugün başlayacak.



Günün ve kupanın ilk maçında Çorlu Gençlerbirliğispor – Kapalı Sitesportakımları saat 14:00`da Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumu`nda oynanacak olan maçta karşı karşıya gelecek. Günün ikinci maçında ise Çorlu KültürSultanköyspor ile Çorluspor 1947 karşı karşıya gelecek. 



Bu yıl ikinci kez düzenlenen ve gelecek yıllarda da düzenlenmesi planlanan Çorlu Gazeteciler Derneği Gazeteciler Kupası’nın ikinci gününde ise 3.’lük maçı ile final maçı oynanacak. İlk gün maçlarının kaybedenleri 19 Ekim 2014 Pazar günü 3.`lük maçında karşı karşıya gelecek. Final maçı ise ilk günün kazanan takımları arasında oynanacak. Final maçı Pazar günü saat 17:00’de başlayacak ve ardından da kupa töreni gerçekleştirilerek,turnuvada derece elde eden spor kulüplerine kupaları takdim edilecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin