Gazeteciler Derneği’nden billboardlu kutlama!

Çorlu Gazeteciler Derneği 'Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle billboardlı kutlama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Gazeteciler Derneği’nden billboardlu kutlama!

Derneğin bazı faaliyetlerinden fotoğrafların yer aldığı ve “Çalışan Gazeteciler Günümüz Kutlu Olsun” yazısının bulunduğu afişler şehrin çeşitli noktalarına asıldı.



Çorlu Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu bu yıl '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle pek çok etkinliğe imza attı. Derneği’nin bazı faaliyetlerinden fotoğrafların yer aldığı ve “Çalışan Gazeteciler Günümüz Kutlu Olsun. Çorlu Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu" yazısının bulunduğu afişler şehrin farklı noktalarına asıldı. 



'10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle billboardlı kutlama yaptıklarını belirten Çorlu Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Levent Silistre; “Dernek üyelerimiz ve meslektaşlarımız her şeyin en iyisi layıklar. Bizde kendi imkanlarımız dahilinde Çalışan Gazeteciler gününü üyelerimizle birlikte en güzel şekilde kutlamaya çalıştık. Kahvaltıda bir aya geldiğimiz üyelerimiz ile 10 Ocak günü de çelengimizi Atatürk anıtına sunduk. Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan’ı ziyaret ederek İdareciler Gününü kutladık. Son olarak ise hafta sonuna özel ailelerimiz ve eşlerimiz ile birlikte Abant, Maşukiye ve Kartepe gezisi düzenleyerek stres attık. Tüm bu programlarımızın yanı sıra kamuoyunun ve halkımızın daha fazla dikkatini çekmek ve gazetecilere verilen önemi arttırmak amacıyla Çorlu Gazeteciler Derneği üyelerimizin ve meslektaşlarımızın Çalışan Gazeteciler Gününü bir de billboardlardan kutladık. Bundan sonraki yıllarda meslektaşlarımızla daha güzel 10 Ocak’lar geçirmeyi diliyoruz” dedi.



© MEDYATAVA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin