Gazeteciler Demirel'in ardından neler yazdı?

Gazeteciler, sabaha karşı hayatını kaybeden Demirel'le ilgili bu mesajları verdi!

Google Haberlere Abone ol
Gazeteciler Demirel'in ardından neler yazdı?

Türkiye Cumhuriyeti'nin 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, tedavi gördüğü hastanede sabaha karşı hayatını kaybetti.



91 yaşında hayata veda eden Demirel, sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu.



Gazeteciler, Demirel'in ölümünün ardından sosyal medya hesaplarından şu mesajları verdi:



Metin Uca: Ben büyürken hep başbakandı karşısındaydım, ama yıllar onu da geliştirdi devlet adamı oldu anladım. insan Demirel'i mutlak tanımalıydınız.



Tuncay Özkan: Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel'in vefatını üzüntüyle öğrendim. Allah rahmet etsin.



Şükrü Küçükşahin: Süleyman Demirel'e 'Allah rahmet eylesin' diyorum. Yıllarca izlediğim Demirel'den ben de çok şey öğrendim, düşüncelerimiz farklı olsa da. Saygılı bir insandı, inandıklarımı yaptı en önemlisi, Cumhuriyet'in çocuklarının başarı öyküsüydü ve o Cumhuriyetle hiç kavga etmedi. Kızanı da çok oldu ama bir hoşgörü simgesiydi; ne bir gazeteciye ne de siyasi rakibine dava açmadı; Hele bir de Nazmiye Hanımı vardı ki. Saygının alasını hak etmiş bir Cumhuriyet kadını, doğru insandı. Nazmiye Hanımsız Demirel düşünülemezdi, ona da saygı ve rahmet dilerim



Uğur Dündar: Demokrasi tarihimizin kilometre taşlarından9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'e Allah'tan rahmet,yakınlarıyla milletimize başsağlığı diliyorum.



Neslihan Acu: Süleyman Demirel bizdeki anlamıyla "iyi" siyasetçiydi. laf döndürmenin, çarpıtmanın üstadıydı. sinirlerine de hakimdi üstelik. ama hepsi o. Eğitimde,insan haklarında bu kadar geri kalmamızın, gerçek politikalar üretemeyen bir ülke olmamızın sebeplerinden biridir Süleyman Demirel.



Metin Yıkar: Süleyman Demirel; hakaret etmeyen, fitneyi yaymayan, gidip seçimle gelebilen, adaleti yıkmayan nazik bir siyasetçi idi. Allah rahmet eylesin



Selami İnce: Süleyman Demirel son Milliyetçi Cephe hükümetini göremeden gitti.



Ömür Gedik: 9. Cumhurbaşkanımız, Süleyman Demirel, baba adamdı, iyimserdi, iyiydi, sevecendi, seveni çoktu, Allah rahmet eylesin...



Ahmet Şık: "Netekim", Süleyman Demirel de Kenan Evren faşistinin yanına gitti. "Binaenaleyh" cehennem varsa daha sıcak şimdi.



Hikmet Genç: Süleyman Demirel vefat etmiş... Binaenaleyh.., her canlı ölümü tadacaktır...



Mesut Yar: 9. Cumhurbaşkanı ve siyasetin sembol ismi Süleyman Demirel vefat etti. Bir bilendi. Dönemini yaşamayanın bilemeyeceği. Allah rahmet eylesin.



Kalust Şalcıoğlu: #Türkiye'nin 9. #Cumhurbaşkanı #SüleymanDemirel #vefat etti... Allah rahmet eylesin...



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin