Gazeteciden yeni roman: İyi Tanrının Çocukları

Gazeteci-yazar Neslihan Acu'nun yeni romanı okurla buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Gazeteciden yeni roman: İyi Tanrının Çocukları

Yeni Asır gazetesi köşe yazarı Neslihan Acu'nun yeni romanı İyi Tanrının Çocukları, Doğan Kitap etiketiyle çıktı.



Hayatın anlamı ve anlamsızlığının, aşkların, yalnızlıkların ve dostlukların işlendiği kitapta Göksel ve Poyraz'ın yolculuğuna yer veriliyor.



İyi Tanrının Çocukları'nın konusu şöyle:



Gazeteciden yeni roman: İyi Tanrının Çocukları"İşte böyle… Hayat sahip olduğun her şeyi bir anda çeker alır elinden. Öylece bakakalırsın.



Göksel ve Poyraz… İki yıl önceki Sevgililer Günü’nde hayatları değişen iki insan. Sevgililer Günü farklı nedenlerle onlar için bir dönüm noktası olmuş, Poyraz geçirdiği kaza nedeniyle sakatlanmış, Göksel ise bir aşk uğruna hayatını mahvetmiştir.



Poyraz’ın verdiği gizemli iş ilanı, ikisinin tanışmasına vesile olur. Ve birlikte geçmişe doğru tedirgin edici bir yolculuğa çıkarlar. Poyraz’ın yaşamak ve ölmek arasında bir seçim yapmaya çalıştığı, Göksel’in ise yaşadığı travmayla boğuştuğu bir yolculuktur bu.



İyi Tanrının Çocukları hayatın anlamı ve anlamsızlığı, aşklar, yalnızlıklar ve dostluklar üzerine, temposu hiç düşmeyen, okuru insan ruhunun derinliklerine götüren, çarpıcı bir roman."



2004 yılında Meltem K'yı Kim Öldürdü isimli romanı çıkan Neslihan Acu'nun daha sonra Kadından Donkişot Olmaz (2004), Ne Güzel Bir Hiçlikti Aşk (2006) ve Kuzgunun Şarkısı (2007) romanları yayımlandı. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin