Gazeteciden konserde evlilik teklifi sürprizi!

Magazin muhabiri, kız arkadaşına Halil Sezai konserinde evlenme teklif etti.

Google Haberlere Abone ol
Gazeteciden konserde evlilik teklifi sürprizi!

Çanakkale’de yerel bir gazetede magazin muhabiri olarak çalışan Sercan Şahinkaya, 3 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı Kübra Topçu’ya Kepez beldesinde gerçekleştirilen Halil Sezai konserinde sürpriz bir evlilik teklifi yaptı.



Kepez Belediyesi’nin 21’nci Kayısı ve Sünnet Şöleni etkinliğinde sahne alan ünlü sanatçı Halil Sezai, daha önceden kendisinden yardım isteyen magazin muhabiri Sercan Şahinkaya’yı sahneye davet etti. 



Ünlü sanatçının yanına gelen Şahinkaya, mikrofonu eline alarak, “Hepiniz burada Halil Sezai’yi dinlemek için toplandınız ama benim de bir mutlu anıma şahitlik edeceksiniz” dedi. Bu sırada mikrofonu eline alan ünlü sanatçı, “Kendisi yıllar sonra sünnet oldu bugün” diyerek dinleyicileri kahkahaya boğdu. Sahnede kısa bir konuşma yapan ve heyecanı her halinden belli olan Şahinkaya, “Ben dünyanın en güzel kadınına aşık oldum. En çokta onun temiz kalbi ve gözlerini sevdim. Adını siz koyun ama ben koydum. Kübra, sahneye davet ediyorum” dedi.



Alkışlar eşliğinde sahneye gelen Kübra Topçu, sürpriz teklif karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Genç kızın önünde diz çökerek ‘Benimle evlenir misin?’ diyen Sercan Şahinkaya, sevgilisinden ‘Evet’ yanıtını aldıktan sonra genç kızın parmağına tek taş yüzük taktı. Genç çiftin özel anına tanıklık etmekten mutlu olduğunu ifade eden Halil Sezai, genç çifte mutluluklar diledikten sonra son şarkısını genç çift için seslendirdi. (İHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin