Gazeteci Tolga Akyıldız birbirinden ünlü isimleri sahnede ağırladı

Müzik sektörünün tanınmış isimlerinden olan gazeteci Tolga Akyıldız, konuklarını Açık Sahne’de ağırladı.

Google Haberlere Abone ol
Gazeteci Tolga Akyıldız birbirinden ünlü isimleri sahnede ağırladı

Tolga Akyıldız ile Açık Sahne etkinliği, muzikicinefes.com’un katkılarıyla, 10 Mayıs 2013, Cuma akşamı, Ghetto’da gerçekleştirildi. Tolga Akyıldız ve Özge Tığlı’nın DJ kabininin başında olduğu etkinlikte, birçok müzisyen ve ünlü şarkıcılar performans ve düetleriyle Açık Sahne’ye konuk oldu.



Ankaralı grup Son Feci Bisiklet, kendi şarkılarıyla, prodüktörülüğünü de üstlendiği “Ruhum Su Aldı” albümünden sonra yeni albüm çalışmalarına başlayan Neslihan Engin, yeni albümü “Bir Hayvan Yaratmak” ile performans sergileyen Korkuluk, “Kilitler” ve “Bir Avuç Fotoğraf” albümleri ve sahne performaslarıyla adından bahsettiren Özge Fışkın  ve ilk  albümü ‘Elif’ ile oyunculuğunun yanı sıra sesiyle de kendini gösteren Ayça Varlıer Açık Sahne’nin konuğu oldu.



Ünlü grup ve müzisyenler de Açık Sahne’yi destekledi



Türkiye’de hip hop müziğin tanınmış isimlerinden Ege Çubukçu, punk müziğin öncüsü Rashit, Bedük, gecenin yıldız isimlerimden birkaçı idi. 90’lı yıllara damgasını vuran Mavi Sakal grubunun solistliğini üstlenen ve ilk solo albümü Gökyüzü Masmavi’yi 2012’nin sonlarında çıkaran müzisyen Genç Osman da geceye eşlik etti. Can Bonomo ve popçu Keremcem de performanslarıyla Açık Sahne’yi destekledi. Keremcem ile Redd grubunun solisti Doğan Duru’nun sürpriz düeti de dinleyicilerle buluştu.



Ete Kurttekin ve Ayşe Saran’dan düet



İlk albümü “Suyun Üstüne”yi çıkararak vokalist olarak kariyerinin yönünü değiştiren Ete Kurttekin ve ‘Rüyadan Kaçış’ albümüyle isminden söz ettiren Ayşe Saran Açık Sahne’ye konuk oldu. 



Açık Sahne ünlü konukları ağırlamaya devam ederken, ‘İlk Ateş’ albümüyle Papyon, 2004 yılından beri Reggie tarzında müzik yapan ve geçtiğimiz yıl grupla aynı adı taşıyan albümlerini piyasaya çıkaran Sattas, ‘Gül senin tenin’ şarkısı ile listelerin başında yer alan ve ‘Her sabah’ adındaki yeni albümü ile isminden söz ettiren Bora Duran da Açık Sahne’de yer aldı. Gece, Ege Çubukçu’nun geçmişten bugüne hip hop performansıyla son buldu. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin