Gazeteci Talat Atilla'dan bomba kulis bilgisi: AK Parti'ye geçecekler!

tv100'de yayınlanan Memleket programında gazeteci Talat Atilla'nın gündeme getirdiği iddia gündeme bomba gibi düştü. CHP'den istifa ettiğini ve seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini açıklayan Abdüllatif Şener hakkında "Abdüllatif Şener örneği bir işaret fişeğidir aslında" diyen Talat Atilla, AK Parti'ye geçmesi konuşulan en az 5-6 milletvekili olduğunu dile getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Gazeteci Talat Atilla'dan bomba kulis bilgisi: AK Parti'ye geçecekler!

Gazeteciler Tamer Korkmaz ve Talat Atilla'nınhazırlayıp sunduğu tv100'ün gündem yaratan programı Memleket'te Talat Atilla çarpıcı kulis bilgisini paylaştı.

CHP'den istifa ettiğini ve seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini açıklayan Abdüllatif Şener'in bir işaret fişeği olduğunu söyleyen Atilla, bomba iddiayı gündeme getirdi.

Talat Atilla, "Abdüllatif Şener örneği bir işaret fişeğidir aslında. Deva, Gelecek, Saadet, Demokrat Partilerinin ne yapacaklarını, grup kurmaya çalıştıklarını anlayabiliyoruz ama Ankara’da kulislerde, en az 5-6 tane milletvekilinin, 15-20 gün içerisinde oradan iktidar partisine geçeceği yönünde konuşulanlarda var" açıklaması yaptı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin