Gazeteci Hıncal Uluç ile ilgili açıklama geldi

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan Hıncal Uluç'un hayatını kaybettiği iddia edilmişti, çalıştığı gazeteden bununla ilgili açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
Gazeteci Hıncal Uluç ile ilgili açıklama geldi

8 Temmuz günü vücudundaki tek böbreği de iflas eden ünlü gazeteci ve futbol yorumcusu Hıncal Uluç yoğun bakıma alınmıştı.

Bir süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle yoğun bakıma alınan ve geçtiğimiz günlerde entübe edilen 83 yaşındaki gazeteci Hıncal Uluç'un hayatını kaybettiği yönünde haber yapıldı.

Medyatava'nın bu haberinden hemen sonra ise gazeteci Fatih Doğan bir açıklama yaparak, “Hıncal Uluç öldü!” yanlış bilgisini düzeltmek adına ilgilenen en yakın kişiyle konuşarak 3 saat önce zaruret üzerine bu paylaşımı yapmıştım. Yine benzer bir dolaşım olunca 22.15’te yine sordum. Durumu stabil. Yoğun bakımda tedavisine devam ediliyor. Allah şifa versin." paylaşamında bulundu. 

Sabah Gazetesi Haber Müdürü Nazif Karaman ve Sabah yazarı Fatih Doğan, Uluç’un hayatını kaybettiğine dair iddialar hakkında açıklama yaptı.

Nazif Karaman Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Hıncal Uluç’un vefat ettiği bilgisi doğru değildir. Hastanedeki tedavisi devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

Fatih Doğan da bir başka paylaşımında Hıncal Uluç'un sağlık durumu ile ilgili şöyle dedi:

"Gazetemizin yazarı, meslek büyüğümüz Hıncal Uluç’un tedavisine Florence Nightingale Hastanesi’nde devam ediliyor. Nefes problemi nedeniyle yoğun bakımda tutulurken, doktorları tedavinin istenilen düzeyde devam etmesi halinde haftaya normal odaya alma planları yapıyor." 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin