Gazeteci Ertuğrul Özkök'ten bomba İstanbul Havalimanı iddiası... Atatürk Havalimanı'nın millet bahçesi olmasına Özkök'ten ilginç değerlendirme... 'Oranın adı er veya geç Atatürk Havalimanı olacak'

Usta gazeteciler Cengiz Semercioğlu ile Ertuğrul Özkök'ün birlikte tv100'de yaptıkları Cengiz ile Ahtapot'ta Atatürk Havalimanı'nın yerine millet bahçesi yapılması değerlendirildi. Özkök, İstanbul Havalimanı'nın adının er yada geç Atatürk olacağını iddia etti.

Google Haberlere Abone ol
Gazeteci Ertuğrul Özkök'ten bomba İstanbul Havalimanı iddiası... Atatürk Havalimanı'nın millet bahçesi olmasına Özkök'ten ilginç değerlendirme... 'Oranın adı er veya geç Atatürk Havalimanı olacak'

tv100'ün sevilen, gündem yaratan programlarından Cengiz ile Ahtapot'ta; Atatürk Havalimanı'nın yerine millet bahçesi yapılması masaya yatırıldı.

Özkök, İstanbul Havalimanı hakkında ilginç bir iddiada bulunarak ileride adının Atatürk olarak değiştirileceğini söyledi. Özkök, "Oranın adı er veya geç Atatürk Havalimanı olacak zaten. Türkiye’de kimse buna mâni olamaz." dedi.

Özkök'ün bir başka ilginç iddiası da yeni açılan havalimanının adının Atatürk Havalimanı yapılması durumunda bu tartışmaların yapılmayacağıydı.

Özkök Atatürk Havalimanı'na yapılan sahra hastanesinin gereksiz olduğunu belirterek, "Sırf inada yaptılar. Geçen gün planına baktım. Şimdi çok merak ediyorum inşaatına camiden mi başlayacaklar yoksa başka şeyden mi? Oraya hemen cami de koymuşlar. Millet Parkı, cami bilmem ne, şu bu... Bu sembolizmden bir türlü kurtulamıyoruz. Olur, orası çok güzel park da olur. İmara açmazlarsa bir orman gibi park da olur orası. Bu tartışmalar sürdüğü sürece bir yara olarak duracak orası. Ne zamana kadar? Buradaki havalimanın adı Atatürk oluncaya kadar... Türkiye'de rahatlamayacak bu tartışma." dedi.

Özkök seçimde bir değişiklik olması durumunda ilk olarak İstanbul Havalimanı'nın adının Atatürk yapılacağını söyledi.

İşte Cengiz ile Ahtapot programından o bölüm:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin