Gazeteci Elçin Poyrazlar Doğan Kitap'la anlaştı

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı ve polisiye roman yazarı Elçin Poyrazlar son romanı için Doğan Kitap yazarları arasına katıldı. Kadın polisiyeleri ve psikolojik gerilim romanları ile tanınan gazeteci ve yazar Elçin Poyrazlar'ın yeni romanı Doğan Kitap etiketiyle çıkacak.

Google Haberlere Abone ol
Gazeteci Elçin Poyrazlar Doğan Kitap'la anlaştı

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı ve polisiye roman yazarı Elçin Poyrazlar son romanı için Doğan Kitap yazarları arasına katıldı.

Kadın polisiyeleri ve psikolojik gerilim romanları ile tanınan gazeteci ve yazar Elçin Poyrazlar'ın yeni romanı Doğan Kitap etiketiyle çıkacak.

Gazetecinin Ölümü, Kara Muska ve Mantolu Kadın isimli romanlarının ardından Poyrazlar'ın dördüncü eseri yeni yılın başında yayımlanacak.

Poyrazlar, polisiye edebiyat üzerine dünyanın en prestijli kurumlarından biri olan İngiltere Polisiye Yazarları Derneği’nin (CWA) üyesi ve Türkiye’de de Polisiye Yazarları Birliği’nin kurucularından biri.

Daha önce pek çok yerli medya kuruluşunun yanı sıra Time Out, Huffington Post, Vocativ ve BBC gibi uluslararası medya kuruluşları için çalışan; Brüksel, Washington, Londra kentlerinde gazetecilik yapan Poyrazlar, halen Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarları arasında yer alıyor.

Poyrazlar şimdi Madrid'de yaşıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin