Gazeteci Ece Temelkuran'ın kitabı sahneye taşındı!

Temelkuran'ın “Bütün Kadınların Kafası Karışıktır” kitabı bugün aynı adla tiyatro oyunu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Gazeteci Ece Temelkuran'ın kitabı sahneye taşındı!

Ece Temelkuran’ın yirmi yıl önce yazdığı ilk kitabı; “Bütün Kadınların Kafası Karışıktır” bugün aynı adla tiyatro oyunu olarak sahnelere taşındı! Seray Şahiner’in uyarladığı, Selen Uçer’in yazıp yönettiği ve Deniz Çakır, Şebnem Sönmez, Zeynep Kankonde, İpek Türktan Kaynak, Kadir Çermik’in oynadığı oyun; 10 Şubat Çarşamba akşamı Kozyatağı Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.



Gazeteci Ece Temelkuran'ın kitabı sahneye taşındı!AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu tarafından sahneye konan “Bütün Kadınların Kafası Karışıktır”; çoğunluğu kadınlardan oluşan ekibiyle de, yılın en iddialı bunalım komedisi.



Ece Temelkuran’ın 1996 yılında yayınlanan ilk kitabın yeni bir yorumu olarak nitelendirilebilecek “Bütün Kadınların Kafası Karışıktır” oyunu Seray Şahiner tarafından uyarlanan ve ardından Selen Uçer tarafından günümüzde geçen bir olay örgüsü eklenerek kara komedi bir tiyatro oyununa dönüştürüldü. Oyun, kadınların her türlü baskı altında verdiği yaşam mücadelesini ve kafalarındaki ‘karışıklığı’ ya da ‘karıştırılmış olmasını’ sorguluyor.



“Bütün Kadınların Kafası Karışıktır”; 10 Şubat 2016, Çarşamba akşamı saat 20:30’da Kozyatağı Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Oyununa ait biletler; Biletix ve Kozyatağı Kültür Merkezi gişesinden temin edilebilir. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin