Gazeteci çiftin mutlu günü

Afkonkarahisar'da, gazeteci Murat Arısoy ile meslektaşı Elif Çakır ile dünya evine girdi.

Google Haberlere Abone ol
Gazeteci çiftin mutlu günü

Murat Arısoy'un gelin arabasının arkasına 'Cumhurbaşkanımı seçtim' yazdırdığı düğünde, genç çift zeybek oynadı.



Elif - Murat Arısoy çifti, İkbal Termal Otel'de havuz başında yapılan düğünle dünyaevine girdi. Düğün alanına Eğret Zeybek ekibi eşliğinde gelen Arısoy çiftinin nikahını, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban kıydı.



Şahitliklerini ise Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu ile işadamı Eyüp Ceylan yaptı. Başkan Çoban nikahta, damat Arısoy'a "İtaat et, rahat et" tavsiyesinde bulundu. 



3 ÇOCUK MU 5 ÇOCUK MU?



Başkan Çoban, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Erenoğlu'na, genç çifte kaç çocuk yapmaları tavsiyesinde bulunacaklarını sordu. Çoban'ın, '3 çocuk mu yoksa 5 çocuk mu' sorusuna Genel Sekreter Erenoğlu, 4 çocuk diye tavsiyede bulundu. Daha sonra nikahı kıyan Çoban, çiftin imzalarını attığı kalemleri de belediyenin yaptırdığı özel anı kutusu içinde hediye etti. Nikah sonrası Murat Arısoy'un ağabeyi Ömer Arısoy da çifte Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı verdi. 



Kısa süreli yaz yağmur nedeniyle İkbal Otel'in içinde devam eden düğüne Arısoy ve Çakır aileleri ile genç çiftin iş arkadaşları, dostları ve yakınları katıldı. Eğret Zeybek ekibinin zeybek gösterisiyle başlayan düğünde, Arısoy çifti de zeybek oynadı. Gece geç saatlere kadar süren düğün sonrası Murat-Elif Arısoy çifti, balayı için Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne gitti. (DHA)



Gazeteci çiftin mutlu günü


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin