Gazeteci Ayhan Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı!

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde yaşamını yitiren gazeteci 54 yaşındaki Ayhan Yılmaz, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Google Haberlere Abone ol
Gazeteci Ayhan Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı!

Altı yıl önce Edremit'in kırsal Çamlıbel Mahallesi'ne eşi Saadet Yılmaz'la birlikte yerleşen bir kız çocuğu babası Ayhan Yılmaz, köylülerin de çok sevdiği bir sima oldu. Hürriyet, Radikal ve Fanatik gazetelerin spor servislerinde muhabir ve yönetici olarak uzun yıllar görev yapan Ayhan Yılmaz, dört gün önce rahatsızlanması üzerine önce Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.



Daha sonra burada yapılan ilk müdahale sonrası Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Çoklu organ yetmezliğinden dün sabah yaşamını yitiren Yılmaz, sevenlerini üzdü. Ayhan Yılmaz'ın cenazesi bugün çok sevdiği Çamlıbel'de toprağa verildi. Hastane morgundan alınan cenazesi önce mahalleye getirildi. Çamlıbel Mahallesi Mezarlığı girişinde kılınan namazın adından Ayhan Yılmaz, gözyaşları içinde toprağa verildi.



Cenazeye katılan Ayhan Yılmaz'ın kızı Aslı Yılmaz gibi gözyaşlarını tutamayan eşi Saadet Yılmaz, "Çok sevdiğim hayat arkadaşımı kaybettim. Çok üzgünüm" diyebildi.



Çamlıbel Muhtarı Mustafa Çambel ise "Köyümüzü çok sevilen bir sakiniydi. Burada yaşamak ve hayatını burada tamamlamak istediğini söylerdi. Mezarının da burada olmasını istiyordu. Esprili ve sürekli etrafına moral veren, güldüren bir büyüğümüzdü, Allah rahmet eylesin" dedi.



Cenazeye katılan arkadaşları Ayhan Yılmaz'ın ailesine taziyelerini iletti.

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin