Gazeteci Aliyev cinayeti soruşturmasında yeni gelişme!

Azerbaycanlı gazeteci Rasim Aliyev’in öldürülmesine ilişkin soruşturmada Gebel futbol takımı oyuncusu Cavid Hüseynov tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol
Gazeteci Aliyev cinayeti soruşturmasında yeni gelişme!

Azerbaycanlı gazeteci Rasim Aliyev’in öldürülmesine ilişkin soruşturmada Gebel futbol takımı oyuncusu Cavid Hüseynov tutuklandı.



Azerbaycan İçişleri Bakanlığı ve Başsavcılığı, 8 Ağustos’ta dövülerek öldürülen gazeteci Aliyev ile ilgili açılan soruşturma kapsamında, futbolcu Hüseynov ve olaya karıştıkları iddia edilen beş kişinin tutuklandığını açıkladı.



Açıklamada Hüseynov’un, kendisini Facebook’ta eleştiren Aliyev’i telefonla arayarak yazdıklarını tekzip etmesini talep ettiği, daha sonra futbolcunun teyzesinin oğlu Elşen İsmayılov’un da Aliyev’i arayarak aynı talepte bulunduğu bilgilerine yer verildi.



Yetkililer iki arasında tartışma yaşandığını, İsmayılov’un dört arkadaşıyla birlikte Aliyev ile görüşmeye giderek gazeteciyi darp ettiğini yazdı.



Ortak açıklamada, İsmayılov ve dört arkadaşının çıkarıldıkları mahkemede "başka birinin sağlığına kasten zarar verme, mağdurun ölümüne neden olmak" suçlarıyla tutuklandıkları belirtildi.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin