Gayrimenkul Uzmanı Ayşe Özok Büyükkarakaş kiracıları uyardı! Fiyatlar gerilemeyecek ancak bu oranın da üstüne çıkamazlar

Medyatava TV Gündem programında Ceylin Çağatay'ın sorularını yanıtlayan gayrimenkul uzmanı Ayşe Özok Büyükkarakaş konut fiyatları konusunda önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası konut finansmanı için açıkladığı üç aşamalı planı değerlendiren Büyükkarakaş bu planlamanın daha çok inşaat sektörüne yarayacağını belirtti. Fahiş kira ve konut fiyatlarıyla ilgili önemli uyarılarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Gayrimenkul Uzmanı Ayşe Özok Büyükkarakaş kiracıları uyardı! Fiyatlar gerilemeyecek ancak bu oranın da üstüne çıkamazlar

Medyatava TV Gündem programında Ceylin Çağatay'ın sorularını yanıtlayan gayrimenkul uzmanı Ayşe Özok Büyükkarakaş konut fiyatlarındaki fahiş artışlarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası konut finansmanı için açıkladığı üç aşamalı planı da değerlendirdi. Bu planlamanın daha çok inşaat sektörüne yararlı olcağını belirten Büyükkarakaş fiyat artışlarının gerilemeyeceğinin altını çizdi.

Fahiş kira artışlarının özellikle İstanbul için işin içinden çıkılmaz bir hal aldığını söyleyen Ayşe Özok Büyükkarakaş ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıklara da dikkat çekti. Belirlenen kira artış oranıyla ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklama:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin