Gaye Su Akyol itiraf etti: Nevermind bana Rock N Roll kapılarını açtı!

BBC dünyaca ünlü grup Nirvana'nın 2. albümü Nevermind'ın 30. yılına özel yazı paylaştı. Yazının içinde farklı ülkelerdeki müzisyenlerin Nevermind ile tanışma hikayeleri ve nasıl etkilendikleri yer alıyor. Gaye Su Akyol da Nevermind'la tanışma hikayesini ve hayatını nasıl değiştirdiğini BBC'ye anlattı. İşte o yazı...

Google Haberlere Abone ol
Gaye Su Akyol itiraf etti: Nevermind bana Rock N Roll kapılarını açtı!

BBC'nin aktardığına göre, Gaye Su Akyol Nevermind'ı ilk okuldayken keşfetti. Abisine ait olan Nevermind kasetini arabalarında bulan Akyol, "Çığır açan Nevermind'ı ilk kez orada duydum" dedi. Abisini sürekli Nevermind ile ilgili soru yağmura tuttuğunu ve Nirvana grubu solisti Kurt Cobain'in ölümünün nasıl olduğunu abisi tarafından öğrendiğini de anlattı. 

Gaye Su Akyol itiraf etti: Nevermind bana Rock N Roll kapılarını açtı!

Akyol, "Abim muhtemelen bu duruma bağlanmamdan korktuğu için Kurt Cobain her şeye sahipti: Şöhret, para, aşk ama o ölmeyi seçti' dedi. Kafam karıştı ve tatmin olmadım; kapak resmine, grubun içindeki fotoğrafa bakıyordum. Bir hazine keşfettiğim için kendimi şanslı hissettim, aynı zamanda şunu da hatırlıyorum: 'Tam olarak ihtiyacım olan şey bu!' Her zaman asi bir ruhum vardı. Duygularımı ifade etmenin farklı bir yolunu arıyordum ve Nevermind beni bir anda yakaladı, bana rock'n'roll kapılarını açtı." dedi. 

Gaye Su Akyol itiraf etti: Nevermind bana Rock N Roll kapılarını açtı! - Resim : 2

Ünlü müzisyen Gaye Su Akyol, Nevermind'ı hâlâ bir "eve dönüş" albümü olarak tanımlıyor. Akyol, Nevermind'ın kendisi için nefes alabileceği bir alan olduğunu da vurguladı.

 

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin