GAP Oscar'ları sahiplerini buldu

GAP Gazeteciler Birliği tarafından bu yıl 10.’su düzenlenen GAP Oscarları ödül töreni bu yıl birbirinden ünlü isme ev sahipliği yaptı

Google Haberlere Abone ol
GAP Oscar'ları sahiplerini buldu

Belediye Konferans salonunda gerçekleştirilen ödül töreninde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu, GAP Gazeteciler Birliği tarafından ‘Yılın Devlet Adamı’ ödülüne layık görüldü. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynal Abidin Kıymaz yaptı.



10. GAP Oscarları ödül törenine katılan KKTC Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu, ‘Yılın Devlet Adamı’ ödülünü GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynal Abidin Kıymaz’dan aldı.



Ödül töreninde, bürokrat, siyasetçi, sivil toplum kuruluşu başkanı, gazeteciler başta olmak üzere toplumun bir çok kesiminden ‘en’ler seçildi. 10. GAP Oscarları ödül töreninde Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ‘Yılın En Başarılı Bakanı’ olarak ödüllendirildi. Bakan Yardımcısı Nurettin Akman, Bakan Veysel Eroğlu adına ödülü aldı.

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Gürdal Akşit, ‘Yılın En İyi Kadın Siyasetçisi’, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, ‘Yılın En İyi Muhalefet Siyasetçisi’, AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, ‘En İyi Siyasetçi’, İhlas Haber Ajansı Kahramanmaraş Muhabiri Yusuf Taş’a ‘Yılın En İyi Gazetecisi’ ödülü verildi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin