Gani Müjde, 'Pis Yedili'yle ilgili ağır sözlere ateş püskürdü: İzlerseniz daha çok utanırsınız!

Show TV'de yayınlanan diziye yöneltilen eleştirilere ünlü senaristten yanıt gecikmedi.

Google Haberlere Abone ol
Gani Müjde, 'Pis Yedili'yle ilgili ağır sözlere ateş püskürdü: İzlerseniz daha çok utanırsınız!

Yazar Sevda Türküsev, Show TV'de yayınlanan gençlik dizisi 'Pis Yedili' hakkında "Pis Yedili diye bir dizi var. Seyreden var mı aranızda bilmiyorum. Bu kadar kötü bir dizi olamaz. Ben bu diziyi alıp yerden yere vuruyorum. Dizi de gençlere araba mı çaldırmıyorlar, içki mi içirtmiyorlar yani hangi anne baba lise çağındaki çocuğu içki içsin ister? Her şeyin yaşı var değil mi? Ben bu diziyi yazdığımda özellikle gençlerin tepkisine bir bakıyorum insanlığımdan utanıyorum" demişti.



Dizinin senaristi Gani Müjde, Türküsev'in bu sözlerine twitter hesabından ateş püskürdü. Müjde, Türküsev'e şu cevabı verdi:



"@sevdaturkusev dizimiz üzerinden pirim yapmaya çalışmayın. RTÜK kuralları gereği kimse TV de içki içemiyor zaten. Oturup  izlerseniz... @sevdaturkusev Pis yedili'nin dostluk, arkadaşlık, dayanışma gibi size uzak olan bazı kavramları işlediğini görür daha çok utanırdınız. @sevdaturkusev Hah şöyle. Biraz dizimizi izleyin de hayatınız renklensin. Neler kaçırdığınızı görün işte.)) @sevdaturkusev Çok şükür ki halk sizin gibi düşünmüyor.)) MUHTEŞEM YÜZYIL AÇIK ARA ÖNDE. PİS YEDİLİ İKİNCİ 1) STAR:8.91 2) SHOW:5.96."



"




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin