Gancelli'den Türkçe Rock’a yeni soluk!

Kıbrıslı Gancelli grubundan Türkçe Rock'a yeni bir soluk... 2014 yılında Kıbrıs’ta kurulan rock müzik grubu Gancelli, Re-Chord etiketli yeni single’ı ‘Yeni Bir Dünya’yı tüm dijital müzik platformlarında yayımladı.

Google Haberlere Abone ol
Gancelli'den Türkçe Rock’a yeni soluk!

Kıbrıs’ta 2014 yılında kurulan rock müzik grubu Gancelli, Re-Chord etiketli yeni single’ı ‘Yeni Bir Dünya’yı tüm dijital müzik platformlarında yayımladı.

Demir bahçe kapısı anlamına gelen Gancelli; Ufuk Aydoğan (vocal-gitar), Mert Taluğ (elektro gitar), Osman İbrahim Şen (bas gitar), Mehmet İzbul (klavye) ve Can Kelik'ten (davul) oluşuyor.

Sözleri Ufuk Aydoğan’a müziği Gancelli’ye ait ‘Yeni Bir Dünya’nın kaydı Re-Chord stüdyosunda, mix ve mastering’i Emre Yazgıntarafından hazırlandı.

Tadilat süreci devam eden Girne Müzesi’nde Ali Fakıoğlu yönetmenliğinde çekilen video klipte grubun performans görüntülerinin yanı sıra; Neva Şen, Hatice Mavideniz (Best Model of North Cyprus Birincisi), Oya Kutsal, Meral Kutsal ve Derman Atik’da (Çatalaköy ve Girne Belediyesi Sanay Yönetmeni) rol adı.

Gancelli'den Türkçe Rock’a yeni soluk!

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin