'Game of Thrones' severlere sezon finali sürprizi!

Efsane dizinin izleyicilerini sezon finalinde hangi sürprizler bekliyor?

Google Haberlere Abone ol
'Game  of Thrones' severlere sezon finali sürprizi!

Dünyanın en çok konuşulan dizileri arasında yer alan 'Game of Thrones'ta beşinci sezon final bölümü yaklaşıyor. Her bölümüyle izleyenleri merak içeriside bırakan dizi, ABD yayınıyla aynı gün Pazartesi 22.00'de CNBC-e'de yayınlanıyor. Ancak geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de 'Game of Thrones' severleri bir sürpriz bekliyor.

 

CNBC-e, 'Game of Thrones'un beşinci sezon final bölümünü TV'den önce izleme şansı sunuyor. 15 Haziran Pazartesi saat 12.30'da CNBC-e Sinema Salonu'nda gerçekleşecek ön gösterim için izleyicilerin, cnbce.tv adresinde yer alan başvuru formunu doldurmaları bekleniyor. Başvurular arasından seçilecek 70 kişi, sinema salonunda, Türkçe altyazılı ve kesintisiz olarak diziyi izleyebiliyor. Gösterime gelmeye hak kazanan katılımcılar, Demir Taht'a oturup fotoğraf çektirebiliyor ya da çekiliş sonucunda çeşitli 'Game of Thrones' hediyeleri kazanabiliyor.

 

'Game of Thrones' severlerin, sezon finalini herkesten önce izleme şansı elde etmeleri için 11 Haziran Perşembe gece 12.00'ye kadar buradaki formu doldurmaları gerekiyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin