'Game of Thrones'un finali nasıl olacak? İşte, en çarpıcı tahminler!

Youwin, Game of Thrones’un sekizinci sezonda tüm karakterlerin ölümlerinin nasıl gerçekleşeceğiyle ilgili çarpıcı oranlarını açıkladı. İşte büyük yankı uyandıran o sonuçlar…

Google Haberlere Abone ol
'Game of Thrones'un finali nasıl olacak? İşte, en çarpıcı tahminler!

Türkiye’de ve dünyada her sezonu milyonlar tarafından izlenen Game of Thrones’un sekizinci ve final sezonunun fragmanı yayınlandığı ilk 24 saatte 100 milyonluk izlenmeyle büyük bir rekora imza attı. Yine büyük bir başarıya imza atan diziyle ilgili ise her geçen gün yeni ve çarpıcı bir şey gündeme geliyor. Uluslararası yayın organları ve sosyal medyada dizi ile ilgili teoriler ve tahminler yapılırken Youwin, Game of Thrones’un sekizinci sezonda tüm karakterlerin ölümlerinin nasıl gerçekleşeceğiyle ilgili çarpıcı oranlarını açıkladı.



İşte, sonuçlar:



'Game of Thrones'un finali nasıl olacak? İşte, en çarpıcı tahminler!



Buna göre ilk ölümün White Walker (Ak Yürüyenler) tarafından gerçekleşmesi en olabilecek ihtimal olarak gözükse de donarak, sihir veya büyü ile gerçekleşmesi de düşük oranlı yüksek ihtimaller olarak yer alıyor. Servis edilen oranlara göre tuvalette ölüm en düşük ihtimal olarak değerlendirilirken, Mahkeme önünde dövüşerek veya Ay Kapısından atılarak gerçekleşmesine 1’e 34 oran veriliyor. 



İzliyecilerin aklında “Acaba tahta kim oturacak?” sorusu var. Yapımcılar ise ser veriyor sır vermiyor. İnternetteki sızıntılara göre tahta kimse oturamayacak çünkü ortada bir taht kalmayacak. Dany, Jon Snow ve Cersei Lannister’in çok sayıda hayranları olmasına rağmen, ortaya atılan iddialara göre büyük bir savaş yaşanacak ve bütün krallık yok olacak. Barış elçisi Jon Snow krallıktaki bütün lordların arasını yapmaya çalışsa da karşısında Dany’i bulacak ve ejderhalarına güvenerek yoluna devam edecek. Dany ve Cersei arasında kazananı olmayan bir savaş yaşanacak. Dany ejderhalarını kaybedecek ve ölecek. Karnındaki bebeği savaştan önce düşük yaparak kaybeden Cersei’nin öleceği de ortaya atılan iddalar arasında yer alıyor. Dany’nin bir hayvan tarafından veya alevle öldürülmesinin oranı 1’e 6 ve 1’e 9 olarak verilmiş.  Ölenlerin bunlarla sınırlı kalmayacağı, Jamie ve Tyrion da savaşta hayatları kaybedecekleri belirtiliyor. Çekiç, ok ve kılıçla gerçekleşecek ölümlerin oranları ise 3 ila 5 arasında değişiyor.



İnternete sızan detaylara her geçen gün yenileri ekleniyor. Buna bahis sitelerinin sunduğu oranlar da eklenince dizi hakkında yeni teoriler ortaya çıkıyor. Ancak bunların ne kadarının doğru veya yanlış çıkacağı bilinmiyor. Yapımcı şirketin senaryoda değişikliğe gitmesi durumunda bu sızıntıların hiç bir önemi kalmayacak ancak dünya çapında milyonlarca izleyicinin merakla bekleyişi değişmeyecek olan tek şey olarak gözüküyor.



“Herkes şok olacak”



Geçtiğimiz günlerde 2019 Oscar ödüllerine katılan, Daenerys Targaryen karakterini canlandıran Emilia Clarke, kırmızı halıda Game of Thrones 8. sezon finali hakkında oldukça ilginç bir beyanda bulundu. Kendisine hayranlarının vereceği tepki sorulduğunda Clarke hiç düşünmeden “Şok olacaklar” ifadesini kullandı. Beklenmedik olayların gerçekleşeceğine işaret eden bu açıklama ölenler arasında Daenerys Targaryen olabileceğini gündeme getirdi. 

Dünya çapında dizide gerçekleşecek ölümler hakkında 1 milyonun üzerinde tahminde bulunulduğu söyleniyor. Türkiye’de ise 10 milyon Game of Thrones izleyicisi 14 Nisan tarihinde yayınlanacak diziyi merakla bekliyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin