Game of Thrones dizisinin 6.sezonundan ilk fragman geldi!

Game of Thrones hayranlarının merakla beklediği 6.sezon fragmanı yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Game of Thrones dizisinin 6.sezonundan ilk fragman geldi!

Tüm dünyada büyük hayran kitlesi olan Game of Thrones'un Nisan ayında yayınlanmaya başlayacak olan 6. sezonun fragmanında Jon Snow ön planda olması izleyenleri meraklandırıyor.



Game of Thrones dizisi şaşırtıcı bir finalle 2015 yılında 5. sezonun finalini gerçekleştirmişti. stark hanesinin tamamen dağılması ve herkesin ayrı bir köşede bir işle uğraşmaya başlaması seyircilerin aklında soru işaretlerine neden oldu. Beşinci sezonun son bölümünde Arya Star, çok yüzlü tanrıdan bir yüz çaldığı için gözleri kör oldu. Sansa Stark evlenmeyi kabul ettiği ancak sürekli tecavüze uğradığı kocasından Theon Greyjoy ile birlikte kaçmayı başardı. Bran Stark ise uzun bir süredir rüyalarında gördüğü ağacı bulmayı başarmıştı.



İLK BÖLÜM 2016'DA

 

Milliyet'te yer alan haberde, dizinin yönetmeni David Nutter yaptığı son açıklamada, senaryo metinlerinin kendisini yakından ilgilendirmediğini ve diziye kendi gözünden yön vereceğini belirttiği yazıldı. Heyecanla beklenen Game of Thrones dizisinin 6. sezonunun çekimleri Eylül 2015 tarihinde başlayacak. Ancak Taht Oyunları dizisinin 6. sezon 1. bölümü 2016 yılının Nisan ayında ekranlara gelecek.



"Game of Thrones dizisinin 6.sezonundan ilk fragman geldi!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin