Galaxy S6'da ön satışlar başladı

Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge, Türkiye’de ilk s6benim.com adresi üzerinden ön satışa sunuldu.

Google Haberlere Abone ol
Galaxy S6'da ön satışlar başladı

Samsung Electronics, mobil deneyimi yeniden tanımlayan akıllı telefonları Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge'in Türkiye'de ön satışa çıktığını duyurdu. Herkesten önce Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge'e sahip olmak isteyen kullanıcılar, ilks6benim.com adresinde kayıt olarak Samsung deneyimini ilk yaşayanlar arasına katılacak.



Kablosuz şarj teknolojisine sahip olan Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge için ön sipariş veren kullanıcıları, bir de kablosuz şarj standına sahip olma fırsatı bekliyor. 



Galaxy S6'nın ön satış ile alınabilecek modelleri arasında 32 GB ve 64 GB seçeneklerinin yanı sıra siyah ve beyaz renkleri bulunuyor. S6 edge'in ise 32 GB modeli siyah, beyaz ve altın rengi ön siparişle talep edilebiliyor.



İlk S6'ya sahip olmak için ilks6benim.com adresi kullanılıyor. 



Elektronik zinciri Media Markt da, mağazalarında ve online alışveriş sitesi mediamarkt.com.tr'de, Galaxy serisinin en son modelleri S6 ve S6 edge'in ön siparişlerini almaya başladı. 10 Nisan’da dünya ile aynı anda satışlarına başlanacak olan Samsung S6'ya 2.499 TL'den, S6 Edge’e ise 2.999 TL'den tüm Media Markt'larda ön siparişle sahip olmak mümkün. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin