Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Icardi'nin eşi Wanda Nara, ünlü rapçiyle çırılçıplak yatağa girdi. Yatak görüntüleri olay oldu

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Icardi'nin eşi Wanda Nara, ünlü rapçi L-Gante'nin klibinde oynadı. Kısa süre önce yeni bir ilişkiye başladıkları iddia edilen ikili klipte yatakta görüntülenirken oldukça samimi anlar olay oldu.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Icardi'nin eşi Wanda Nara, ünlü rapçiyle çırılçıplak yatağa girdi. Yatak görüntüleri olay oldu

Galatasaraylı futbolcu Icardi'den ayrılma kararı aldığını açıklayan Wanda Nara, ünlü rapçi L-Gante ile çok konuşulacak bir klip çekti.

YATAK SAHNELERİ BÜYÜK SES GETİRDİ

Wanda Nara, ünlü rapçi L-Gante'nin klibinde oynadı. Geçtiğimiz günlerde yeni bir ilişkiye başladıkları iddia edilen ikilinin klipte yatak sahneleri büyük ses getirdi. Sosyal medyada da büyük ilgi gören "El Ultimo Romantico" isimli şarkının klibi kısa sürede gündeme oturdu.

"ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ANLAYIŞ RİCA EDİYORUM"

Wanda Nara, Icardi ile ilgili yaptığı ayrılık açıklamasında, "Bu anı yaşamak benim için acı verici. Ancak yaşananlar ve medya spekülasyonları göze alındığında bunun benden duyulmasını tercih ederim. Bu ayrılık hakkında herhangi bir ayrıntı vermeyeceğim. Lütfen, sadece benim için değil çocuklarımız için de anlayış rica ediyorum" demişti.

Boşanma aşamasına gidiyor

Galatasaraylı Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara arasındaki problemler boşanma aşamasına gidiyor. Icardi'nin Wanda'yı transseksüel bir modelle aldattığı, Wanda'nın ise Icardi hayatındayken rap'çi L-Gante ile aşk yaşadığı öne sürülmüştü. Wanda, söylentilerin ardından L-Gante'nin klibinde oynadı. Müzik klibi bugün itibarıyla yayına girdi. Adı aşk iddialarına karışan ikilinin klipteki yakınlaşmaları ise dikkat çekti. Icardi ile Wanda'nın arasındaki iplerin ise tamamen koptuğu ve bundan sonra mal paylaşımı ile çocukların velayeti konusunda dava süreci görüleceği belirtildi.

WANDA NARA KİMDİR?

Wanda Nara, 9 Aralık 1986 tarihinde Arjantin'de dünyaya gelmiştir. Arjantinli bir aktris, model, şovmen ve futbol menajeridir. 2008 yılında futbolcu Maxi Lopez ile evlenen Wanda Nara, 2013 yılında Lopez'in takım arkadaşı Mauro Icardi ile yasak aşk yaşamıştı. Şimdilerde Icardi ile evli olan geçtiğimiz aylarda korumasıyla yasak aşk yaşadığı yönünde haberlerle gündeme gelse de Wanda Nara, iddiaları sert bir dille yalanlamıştı.

Profesyonel kariyeri ve kişisel hayatı nedeniyle uluslararası basının ilgisini çekerek popülerlik kazandı. Ailesi aslen Lübnan asıllı olan Wanda Nara'nın küçük kız kardeşi Zaira Nara da model ve şovmendir.

Wanda Nara'nın Mauro Icardi'den Francesca Icardi Nara ve Isabella Icardi adında 2 tane kız çocuğu, Maxi López'den ise 3 tane çocuğu vardır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin