Galatasaray'ın yeni transferi Nicolo Zaniolo, depremzedelere 400 bin TL'lik bağışta bulundu

Galatasaray'ın renklerine bağladığı 23 yaşındaki yıldız isim Nicolo Zaniolo ayağının tozuyla tüm alkışları topladı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'ın yeni transferi Nicolo Zaniolo, depremzedelere 400 bin TL'lik bağışta bulundu

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen deprem felaketi esnasında  Galatasaray için Türkiye'ye gelen Nicolo Zaniolo sessiz sedasız sarı-kırmızılılara imza attı.

Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklamada "Profesyonel Futbolcu Nicolo Zaniolo ve kulübü A.S.Roma S.r.l.ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Futbolcunun eski kulübüne 15 Kasım 2023 tarihinden başlamak üzere 5 sezona yayılmış eşit taksitte, 15 milyon Euro kesin transfer bedeli ödenecektir. Futbolcunun ileride bir başka kulübe satılması durumunda, elde edilecek kesin transfer bedeli karının %20'si A.S. Roma S.r.l.'ye ödenecektir.  Futbolcu ile 2022-2023 sezonundan başlayarak 4.5 sezon için sözleşme imzalanmıştır. Buna göre, Futbolcumuza 2022-2023 sezonu için net 900 bin Euro , diğer sezonlar için net 2 milyon 750 bin Euro sezonluk maaş ödenecektir. Ayrıca A.S. Roma S.r.l. ile tüm gelirleri depremzedelere bağışlanmak üzere 2023 yılı içerisinde hazırlık müsabakası düzenlenmesi konusunda anlaşmaya varılmıştır." denildi.

ROMA'YA VEDA MESAJI

Galatasaray ile sözleşme imzayalan Nicolo Zaniolo, sosyal medya hesabından Roma'ya veda etti. Zaniolo veda mesajında "Beni evindeymişim gibi karşılayan sana geldim. Beni büyüttün, temsil ettiğin hikayeye her zaman saygı duyarak, renklerin için savaşarak, her giydiğimde forma için ter dökerek var gücümle yakalamaya çalıştığım bir şans verdin. Bu yolculuk, geçen yılki 25 Mayıs, o gol, o kupa gibi sonsuza kadar besleyeceğim eşsiz duygulardan oluşuyor... Hepsi bizim. Çok şey söylendi, çok fazla ama şimdi vedaya geldiğimize göre size bir şey söylemek istiyorum...Bu bir onurdu." dedi.

GELİR GELMEZ ALKIŞ TOPLADI

23 yaşındaki yıldız isim Nicolo Zaniolo gelir gelmez depremzedeler için 400 bin TL bağışta bulunarak herkesin takdirini topladı. Galatasaray'ın yeni transferi Nicolo Zaniolo ayrıca 17 yaşında vefat eden Muhammed Emin Özkan'ın anısına 17 numaralı formayı giyecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin