Galatasaray'ın yeni transferi Haris Seferovic, yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu

Galatasaray'ın İsviçreli golcüsü Haris Seferovic transfer sürecine dair önemli bilgiler verdi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'ın yeni transferi Haris Seferovic, yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu

Galatasaray formasıyla iki hazırlık maçına çıkan ve bu maçların ikisinde de gol sevinci yaşayan Haris Seferovic yayıncı kuruluşa konuştu.

İsviçreli yıldız, ''Türkiye'de başka takımlardan da teklif gelmişti ama isim vermeyeceğim. Şimdi Galatasaray'dayım ve burada olmaktan gurur duyuyorum'' dedi.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Seferovic, "Stadımızda yaptığımız maçta da buna benzer bir şey söylemiştim. Galatasaray, Türkiye'nin en büyük kulübü, en çok şampiyonluğu olan, en büyük tarihi olan kulübü. Dolayısıyla gerçekten benim için tek seçenekti. O yüzden seçtim'' ifadelerini kullandı.

''DERBİLERİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM''

Derbi maçlarını iple çektiğini belirten golcü oyuncu, ''Buradaki atmosfer çok ateşli. Derbileri dört gözle bekliyorum. Benfica'da Galatasaray'a karşı oynarken benim için zorlu geçti. Kazandığımız için o zaman mutlu olmuştuk ama zor geçti bizim için diyebilirim'' şeklinde konuştu.

"AY YILDIZ'IN ANLAMI BENİM İÇİN ÖNEMLİ"

Dövmesi hakkında da konuşan Seferovic, ''Ay-yıldız dövmesinin benim için anlamı önemli. Ailemin geldiği yer için de önemli. Sevmeyen biri varsa da bunu umursamıyorum. Tuğçe Albayrak... Gerçekten üzücü bir durumdu ben orada bir mesaj vermek istedim. Zamanı geri alamıyorsunuz. İnsanlık için önemli bir mesaj olduğunu düşündüğüm için böyle yaptım'' diye konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin