Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Angel Di Maria tek kişilik şov yaptı! Öyle bir gol attı ki görenler tekrar tekrar izlemeye doyamadı

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off mücadelesinde Juventus 1-1 berabere kaldığın maçın rövanşında Nantes'ı 3-0 yenmeyi başardı. Maça damga vuran isim ise Galatasaray ile adı son günlerde sık sık transfer dedikodularına karışan Angel Di Maria oldu.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Angel Di Maria tek kişilik şov yaptı! Öyle bir gol attı ki görenler tekrar tekrar izlemeye doyamadı

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off mücadelesinde zor günlerden geçen Juventus sahasında 1-1 berabere kaldığı Nantes ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

İtalyan devi, Angel Di Maria'nın şov yapıp üç gol attığı maçta rakibini 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek Fransız temsilcisini evine gönderdi.

ANGEL Dİ MARİA'DAN TEK KİŞİLİK ŞOV

Son günlerde adı sık sık Galatasaray ile anılan Angel Di Maria, Nantes'ı tek başına yıktı. Attığı üç golle takımının tur atlamasında en büyük pay sahibi olan Di Maria'nın ilk golü ise herkesin ağzını açık bıraktı. Ceza sahası dışı sağ çaprazından plaseyle nefis bir gol atan Di Maria klasını bir kere daha gösterdi.

GALATASARAY SÖYLENTİLERİ İÇİN NE DEMİŞTİ?

Juventus ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan yıldız isim Arjantin basınına vermiş olduğu röportajda, ''Doğrusu bu haberlerden pek hoşlanmadım. Değişim için doğru zamana ben karar veririm. Ben kimseyle konuşmadım. Ne olacağını zamanı gelinde göreceğiz'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin