Galatasaray'ın sembol isimlerinden bir tanesi olan Sabri Sarıoğlu'ndan dikkat çeken Jorge Jesus yorumu: Oyuncularına bazı mesajları çok iyi veriyor

Galatasaray'ın eski futbolcusu Sabri Sarıoğlu, katıldığı bir programda Süper Lig'e dair yorumlarda bulundu. Sarıoğlu hem Galatasaray hem de Fenerbahçe ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'ın sembol isimlerinden bir tanesi olan Sabri Sarıoğlu'ndan dikkat çeken Jorge Jesus yorumu: Oyuncularına bazı mesajları çok iyi veriyor

Galatasaray'ın ve Türkiye Milli Takımı'nın unutulmaz oyuncusu Sabri Sarıoğlu, katıldığı programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Sabri Sarıoğlu, Fenerbahçe'nin hocası Jorge Jesus'u çok beğendiğini söyleyerek, "Tecrübeli bir hoca ve rotasyonu harika yapıyor. Bunun yanında da çok renkli bir karakter. Oyuncularına bazı mesajları çok iyi veriyor. Mesela oyuncu oynamadığı zaman mutsuz olursa 'tribe girersem hoca bir daha beni oynatmaz' diyerek daima kendini hazır tutuyor" dedi.

Sarıoğlu, Jesus'la Emre Mor arasında yaşanan bir olaya dikkat çekerek, "Mesela dikkatimi çeken bir şey yaşandı. Bir maçtan sonra Jesus, Emre Mor'a doğru yöneldi. Çok belli serzenişte bulunacak. Hararetli şekilde yürürken Jesus'un yardımcısı Emre Mor'ı aldı resmen oradan kaçırdı. Jesus'u ezberlemiş resmen. Tüm teknik ekiple beraber takımdaşlık, takım olmak çok önemlidir" şeklinde konuştu.

Sarıoğlu, Galatasaray'ın sağ beki Sacha Boey'e de özel bir parantez açarak, "Benim pozisyonumda oynayan en iyi oyuncunun Sacha Boey olduğunu düşünüyorum. Hem ofansta hem defansta göz dolduruyor ama bununla yetinmemeli. Potansiyeli çok yüksek ve daha da iyisini yapabileceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin