Galatasaray'ın şampiyonluğu, akil insanları geride bıraktı

PRNet, geçtiğimiz hafta basında en çok bahsi geçen olay ve kişileri raporladı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'ın şampiyonluğu, akil insanları geride bıraktı

06 Mayıs – 12 Mayıs 2013 tarihleri arası yapılan araştırma sonuçlarına göre, “Haftanın En’leri” 5 başlık altında sıralandı;

 

HAFTANIN GÜNDEMİ “GALATASARAY’IN ŞAMPİYONLUĞU”



2012 – 2013 sezonu Spor Toto Süper Lig’in şampiyonu Galatasaray oldu ve 1398 haberle bu hafta gündemin ilk sırasına yerleşti. Hükümetin teröre çözüm arayışında, ‘Akil İnsanlar Komisyonu’nu oluşturması ve komisyonun çalışmaları 1379 habere konu olarak geçen haftanın 2. gündem maddesi oldu.  Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı’nın geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesi 1188 habere konu olarak 3. sıraya yerleşti. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Hıdrellez Şenlikleri 558 haberle gündemin 4. sırasındaydı. Çözüm süreci kapsamında PKK’nın sınır dışına çekilmeye ilk saldırıyı başlattığı Hakkari’nin Şemdinli ilçesinden başlaması 483 haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesinde beşinci sırasında yer aldı.



HAFTANIN ÜNLÜSÜ “CEM YILMAZ”



Cem Yılmaz 195 haberle haftanın ünlüsü olarak ilk sıraya yerleşti. Türkan Şoray, 125 haberle 2. Sırada, kadir İnanır 118 haberle 3.sırada yer alarak haftanın en çok konuşulan isimleri oldu. Kadir İnanır’ı 115 haberle Ajda Pekkan takip ederken, Demet Akalın 105 haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesinin beşinci sırasında yer aldı.

 

HAFTANIN SİYASETÇİSİ “RECEP TAYYİP ERDOĞAN”



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 6.816 haberle haftanın en çok haber olan siyasetçisi oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 950 haberle 2.sırada yer aldı. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç 577 haberle 3. sıraya, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ise 517 haberle 4.sıraya yerleşti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 465 haber yansımasıyla PRNet “Haftanın En’leri” listesinin siyasetçiler bölümüne son sırasından giriş yaptı.

 

HAFTANIN SPOR ADAMI “FATİH TERİM”



Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim 781 haberle haftanın en çok konuşulan spor adamı oldu. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman 529 haberle 2. sıraya yerleşti. Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal 424 haberle 3. sırada yer alırken, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener 303 haberle 4. oldu. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım 301 haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesine son sıradan giriş yaptı.

 

HAFTANIN SPORCUSU “DIDIER DROGBA



Galatasaray'ın santrafor mevkiinde oynayan Didier Drogba 394 haberle haftanın en çok konuşulan futbolcusu oldu. Galatasaray’ın futbolcusu Wesley Sneijder 344 haberle 2. sırada yer aldı. Galatasaray’ın futbolcusu Burak Yılmaz 297 haberle 3. sırayı oluşturdu. Galatasaray’da forma giyen Selçuk İnan 236 haberle 4. sıraya yerleşti. Beşiktaş’in futbolcusu Manuel Fernandes ise 229 haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesine beşinci sıradan giriş yaptı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin