Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Szymanski için kesenin ağzını sonuna kadar açtı

Fenerbahçe'nin şu ana kadar en başarılı isimlerinden birisi olan Sebastian Szymanski, Manchester United'ın radarına girdi. İngiliz devi Manchester United, Sebastian Szymanski için Fenerbahçe'ye 25 milyon Euro önerdi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Szymanski için kesenin ağzını sonuna kadar açtı

Attığı goller ve yaptığı asistlerle Fenerbahçe formasıyla kısa zamanda Avrupa devlerini peşine düşüren Sebastian Szymanski için Manchester United, sarı-lacivertli ekibin kapısını çaldı.

Şu ana kadar Fenerbahçe'nin en başarılı isimlerinden birisi olan Polonyalı yıldız Sebastian Szymanski için kolları sıvayan Manchester United yıldız isim için teklifini 25 milyon Euro'dan açtı ancak Fenerbahçe'nin bu teklifi reddettiği öğrenildi.

MENAJERİ DEĞERİ PAHA BİÇİLEMEZ DEMİŞTİ

Sebastian Szymanski'nin menajeri Mariusz Piekarski geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, ''Szymanski Fenerbahçe'de başarılı olmak, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyor. Fenerbahçe'nin Szymanski'den 30-40 milyon Euro kazanabileceği söyleniyor ama ben paha biçilemez bir oyuncu olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Sarı-lacivertli formayla 16 maçta 8 gol ve 4 asistle mücadele eden Sebastian Szymanski, Polonya'nın dün akşam oynadığı Faroe Adaları karşılaşmasında da fileleri havalandırmayı başardı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin