Galatasaray'ın rakibi Manchester United'da ortalık yangın yeri. En önemli isimlerden biri kadro dışı bırakıldı

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Manchester United, Antony kriziyle boğuşmaya devam ediyor. Manchester United, kız arkadaşına şiddet uyguladığı iddiasıyla karşı karşıya kalan Antony'i kadro dışı bıraktı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'ın rakibi Manchester United'da ortalık yangın yeri. En önemli isimlerden biri kadro dışı bırakıldı

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden olan Manchester United'da Antony krizi yaşanmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Antony'nin kız arkadaşı Gabriela Cavallin kendisine yönelik şiddet içerikli mesajları ve vücudunda darp izlerinin olduğu fotoğrafları paylaşarak bir anda gündeme oturmuştu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Manchester United'ın yıldızı Antony, ''Hakkımda çıkan tüm suçlamaların, gerçeği yansıtmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Ortaya çıkan kanıtlar, suçsuz olduğumu gösterecek'' ifadelerini kullansa da Brezilya Milli Takımı kadrosundan çıkarılmıştı.

Yaşanan gelişmelerin ardından Antony bir şok daha yaşadı ve Manchester United yıldız ismin kadro dışı bırakıldığını açıkladı. United, Antony'nin kadro dışı bırakıldığını şu sözlerle duyurdu:

''Antony'nin hakkındaki iddiaları ele almak üzere bir sonraki duyuruya kadar takıma geri dönmemesi konusunda anlaşmaya varılmıştır.''

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin