Galatasaray'ın muhtemel Bayern Münih 11'i belli oldu. Okan Buruk ne karar verdi, gol makinesi Icardi ilk 11'de yer alıyor mu?

Galatasaray bu akşam UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun en kritik maçlarından birine çıkıyor. 23 maçtır yenilmeyen Galatasaray, Avrupa'da destan yazmaya hazırlanıyor. Taraftarın aklındaki soru ise Icardi ilk 11'de olacak mı? Galatasaray-Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak? İşte Galatasaray'ın muhtemel 11'i ve Okan Buruk'un Icardi kararı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'ın muhtemel Bayern Münih 11'i belli oldu. Okan Buruk ne karar verdi, gol makinesi Icardi ilk 11'de yer alıyor mu?

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Galatasaray, A Grubu'ndaki 3. sınavında Alman devi Bayern Münih'i konuk edecek.

Grupta 4 puanla ikinci sırada yer alan sarı-kırmızılılar, kendi evinde önünde Bayern Münih'e  'cehennemi' yaşatıp, Avrupa'da yeni bir desten yazmak istiyor. Galatasaray ile Bayern Münih arasındaki karşılaşma saat 19.45'te başlayacak ve Exxen'den canlı yayınlanacak. RAMS Park'ta oynanacak mücadeleyi İtalyan hakem Davide Massa yönetecek.

GALATASARAY 23 MAÇTIR YENİLMİYOR

Galatasaray, son 23 resmi maçında mağlubiyet yüzü görmedi. Son yenilgisini geçen sezonun 32. haftasındaki derbide Beşiktaş karşısında yaşayan sarı-kırmızılı ekip, sonrasındaki 6 lig mücadelesini (Biri Hatayspor'a karşı 3-0 hükmen) kazandı. "Cimbom" bu sezon da Trendyol Süper Lig'de 9, UEFA Şampiyonlar Ligi elemesinde 6 ve grup aşamasında 2 olmak üzere çıktığı 17 maçta 14 galibiyet, 3 beraberlik yaşadı.

OKAN BURUK'UN ICARDİ KARARI

Galatasaray'da Bayern Münih maçı öncesinde gol makinesi Mauro Icardi'nin sakatlığı bulunuyor. Sarı-kırmızılı takımın gol yollarındaki en etkili ismi olan Arjantinli futbolcu, Süper Lig'de Beşiktaş ile oynanan derbide sakatlık geçirdi. Icardi'nin, Bayern Münih maçında forma giyip giymeyeceği maç saatinde belli olacak.

İŞTE G.SARAY'IN MUHTEMEL 11'İ

- MUSLERA
- BOEY
- DAVINSON SANCHEZ
- ABDÜLKERİM
- ANGELINO
- KAAN AYHAN
- TORREIRA
- TETE
- NDOMBELE 
- ZAHA
- BARIŞ ALPER

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin