Galatasaray'ın kalesi artık ona emanet. Fernando Muslera'yı tahtından etmeye geliyor

Fernando Muslera ile yeni sözleşme imzalayacak olmasına rağmen deneyimli kaleciyi rotasyona sokabilecek bir eldiven transfer etmeyi planlayan Galatasaray aradığı kanı Real Madrid'de buldu. Galatasaray, Real Madrid'de forma giyen Andriy Lunin'i transfer listesine ekledi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'ın kalesi artık ona emanet. Fernando Muslera'yı tahtından etmeye geliyor
Anadolu Ajansı

Sezona oldukça kötü başlayan ve özellikle Şampiyonlar Ligi ilk maçında Kopenhag karşısında yediği gollerin ardından eleştiri oklarına maruz kalan Fernando Muslera daha sonra ortaya koyduğu performansla taraftara yeniden güven verdi.

Galatasaray yönetimi de sarı-kırmızılı takımda efsaneleşen Fernando Muslera'nın maaşında indirime giderek Uruguaylı kaleciyle bir yıllık daha sözleşme imzalama kararı aldı.

İlerleyen yaşı nedeniyle kaleyi gelecekte güvenilir bir eldivene teslim etmek isteyen Galatasaray'da gündeme Ukraynalı kaleci Andriy Lunin geldi.

2018 yılında Real Madrid'e 8 milyon Euro bonservis karşılığında katılan 24 yaşındaki filebekçi Andriy Lunin, Thibaut Courtois'nın yaşadığı ağır sakatlık sonrası bu sezon Real Madrid kalesini 4 kez korudu. Galatasaray'ın yakın takibinde olan Andriy Lunin için olumlu rapor sunan gözlemci ekibi, Okan Buruk'tan yanıt aldığı an Lunin için girişimlere başlayacak.

1.91 boyundaki Andriy Lunin forma giydiği 4 maçta 2 kez kalesini gole kapamayı başardı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin