Galatasaray'ın gözdesi Beşiktaş'a imzaya geliyor! Sürpriz transferde pürüzler giderildi

Spor Toto Süper Lig'de Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle müthiş bir çıkış yakalayan Beşiktaş önümüzdeki sezon daha iddialı bir kadro kurabilmek için kolları sıvadı. Stoper bölgesine takviye yapmak isteyen Kara Kartal, bir dönem Galatasaray'da forma giyen Jason Denayer'ı gündemine aldı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'ın gözdesi Beşiktaş'a imzaya geliyor! Sürpriz transferde pürüzler giderildi

Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle şampiyonluk yarışında yeniden iddialı konuma gelen ve 11 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Beşiktaş'ta hem iç hem de dış transferde sıcak saatler yaşanıyor.

Öncelikli olarak iç transferde Mert Günok ve Salih Uçan'la sözleşme yenileyecek olan Kara Kartal deneyimli iki isme tekliflerini yaptı.

Siyah-beyazlı yönetim, 1 yıl daha kontratı bulunan milli kaleciyle 2 yıllık sözleşme uzatmayı planlarken, yıllık 10 milyon TL olan maaşını 15 milyon TL'ye yükseltmeyi teklif edecek.

SALİH'İN MAAŞI İKİ KATINA ÇIKACAK

Siyah-beyazlılarda kontratının uzatılması planlanan diğer oyuncu ise Salih Uçan.

Bu sezon başarılı performansıyla dikkat çeken tecrübeli futbolcu, teknik direktörü Şenol Güneş'in de gözüne girmiş durumda. 29 yaşındaki orta sahanın durumu Mert ile aynı. 2024'te sözleşmesi bitecek olan Salih ile 2 yıllık yeni anlaşma yapmak isteyen yönetim, 8 milyon TL ücretini de 15 milyon TL'ye çıkarmayı önerecek. Anlaşma sağlanması halinde yıldız futbolcunun kazancı yaklaşık iki katına çıkmış olacak.

Galatasaray'ın gözdesi Beşiktaş'a imzaya geliyor! Sürpriz transferde pürüzler giderildi

SÜPRİZ İSİM: JASON DENAYER

İç transferde Mert Günok ve Salih Uçan ile görüşen Beşiktaş, dış transferde de ilk hedefini belirledi. Şu an Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Al Shabab'ta forma giyen Jason Denayer'ı gündemine alan Beşiktaş stoper mevkini güçlendirmek istiyor.

Bir dönem Galatasaray'da da oynayan ve performansıyla alkış toplayan Denayer'in Birleşik Arap Emirlikleri ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Kariyerine yeniden Avrupa'da devam etmek isteyen Denayer'in, Beşiktaş'ın yaptığı teklife sıcak baktığı öğrenildi.

Tecrübeli ismin adı daha önce Fenerbahçe'yle de anılmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin