Galatasaray'ın bu videosu çok konuşulur! Beşiktaş'ı hedef alıp 'kuru gürültü' var dediler

Spor Toto Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Galatasaray, Ahmet Nur Çebi'nin açıklamalarına karşılık sosyal medya hesabından bir video paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'ın bu videosu çok konuşulur! Beşiktaş'ı hedef alıp 'kuru gürültü' var dediler

23. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin sert açıklamalarına sosyal medyadan paylaştığı videoyla cevap verdi.

Ahmet Nur Çebi geçtiğimiz günlerde, ''Galatasaray Başkanı’nın birkaç gün evvel yaptığı açıklamaya değinmek istiyorum. ‘6 puan olsa da ne fark eder’, ‘ofsaytımsı maç olsa da ne fark eder’ gibi sözleri var. Siz 6 puanı siler, 3 puan da Sivas maçından eklerseniz 9 puan eder. Hani hovardalık ediyorsunuz ya ‘ne fark eder’ diye. Çok şey fark eder. Moral olarak fark eder. Lig yürürken arkanızdaki rüzgar fark eder. Rakiplerin morali fark eder. Deprem sebebiyle ligden çekilen takımlarla oynanan maçların oynanmış kabul edilmesi ve sonraki maçlarda 3’er puan yazılması... İçimden neler geçiyor. Ama söyleyemiyorsam, yutuyorsam Beşiktaş Başkanı olduğum içindir'' dedi.

GALATASARAY'DAN BU SÖZLERE VİDEOLU YANIT

Çebi'nin açıklamalarına sarı-kırmızılı kulüp videolu yanıt verdi.

Galatasaray'ın "Tartışmasız Şampiyon" paylaşımında yer alan Vodafone Park bölümünde: "Kuru Gürültülü Ortam." "Çekememezlik düzeyi çok yüksek. Bu düzeysizliğe uzun süre maruz kalmak akıl kaybına sebep olabilir." ifadeleri kullanıldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin