Galatasaray'ın artık sabrı kalmadı. Kötü performansı sonrası transfer listesine konuldu, teklif geldiği an satılacak

Orta saha transferinin gerçekleşmesi an meselesi olan Galatasaray'da, Sergio Oliveira satış listesine konuldu. Galatasaray, Sergio Oliveira'ya tatmin edici bir teklif geldiği an Portekizli isimle yollarını ayıracak.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'ın artık sabrı kalmadı. Kötü performansı sonrası transfer listesine konuldu, teklif geldiği an satılacak

Yeni gelecek orta saha ve kanat transferi için kadrosundaki yabancı sayısını azaltmaya çalışan Galatasaray'da Sergio Oliveira gözden çıkarılan isim oldu.

Galatasaray'ın geçen sezon Porto'dan kadrosuna kattığı Sergio Oliveira ilk sezonunda çok iyi bir performans sergilerken, bu sezonun başında en çok eleştirilen isimlerin başında yer aldı.

Lucas Torreira'nın yanına çok daha kaliteli bir ismi almak isteyen Galatasaray, Suudi Arabistan ekiplerinin yakın takibinde olan Sergio Oliveira'yı satış listesine koydu. Galatasaray yönetiminin beklediği gibi bir teklif gelmesi halinde Sergio Oliveira direkt olarak elden çıkarılacak.

3 milyon Euro'ya transfer edilen Sergio Oliveira, Galatasaray kariyerinde çıktığı 41 maçta 5 gol ve 6 asist üretti. Sergio Oliveira bu sezon Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Molde karşısında da gol sevinci yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin