Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi. Galatasaray yeni yıldızı için Alexandru Cicaldau'yu takasta kullanacak

Galatasaray yaz transfer döneminde Parma'da giyen Dennis Man'ı transfer listesine aldı. Sarı-kırmızılı ekip Dennis Man'ı kadrosuna katabilmek için Alexandru Cicaldau'yu takasta kullanacak. İşte detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi. Galatasaray yeni yıldızı için Alexandru Cicaldau'yu takasta kullanacak

Süper Lig'de 9 puan farkla lider olan Galatasaray önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi için iddialı kadro kurma çalışmalarını devam ettiriyor.

2021 yılında Galatasaray'a büyük ümitlerle transfer edilen ve bonservisine 6.5 milyon Euro ödenen Rumen Alexandru Cicaldau takıma katıldığı gündne bu yana istenilen performansı bir türlü sergiyelemedi.

Sarı-kırmızılı takımda toplam 40 maça çıkan Cicaldau 5 gol ve 4 asistle mücadele ettikten sonra Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al-Ittıhad Kalba'ya kiralandı.

RUMEN BASININDAN SÜRPRİZ İDDİA

Rumen basınında yer alan habere göre; Galatasaray, Alexandru Cicaldau'yu Dennis Man'ın transferinde takas olarak kullanacak.

Haberde Parma forması giyen ve daha önce de sık sık Galatasaray'ın gündemine gelen Dennis Man'ın Alexandru Cicaldau karşılığında takas edilebileceği iddia edildi. 13 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında FCSB'den Parma'ya transfer olan Man, bu sezon 23 maçta görev alırken 6 gole direkt katkı verdi(4 gol/2 asist).

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin