Galatasaray'dan bomba transfer... Galatasaray AZ Alkmaar'ın yıldız ismi Fredrik Midtsjönun transferinde sona yaklaştı

Galatasaray bir trafnsfer bombası daha patlatıyor. Fredrik Midtsjö ile anlşamaya varan Galatasaray Fredrik Midtsjö'nun takımı AZ Alkmaar ile de anlaşmaya çok yakın. Galtasaray'dan Fredrik Midtsjö'nun transferi hakkında flaş bir açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'dan bomba transfer... Galatasaray AZ Alkmaar'ın yıldız ismi Fredrik Midtsjönun transferinde sona yaklaştı

Galatasaray’ın aradığı orta saha oyuncusu bulundu. Sarı-kırmızılı takımın son haftalarda transferi için çalıştığı Fredrik Midtsjö'nun transferinde sona yaklaşıldı.

Galatasaray 29 yaşındaki oyuncu için 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği Midtsjö’ya da yıllık 1 milyon Euro teklif edildiği öğrenildi.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Fredrik Midtsjö'nun transferi konusunda AZ Alkmaar ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Transferin yakın bir zamanda sona ermesi bekleniyor.

16 YAŞINDA PROFESYONEL OLDU

Transfer biterse Midtsjö’nün, Avusturya kampına katılması bekleniyor. Kasım 2017’de Rosenborg’un altyapısına geçen, henüz 16 yaşındayken ilk profesyonel resmi maçına çıkan Norveçli, 18’inde de Şampiyonlar Ligi elemelerinde boy gösterip Avrupa kupaları tecrübesi yaşadı.

İstikrarı, hırsı ve mücadele gücünün yanı sıra skor katkısıyla da Felipe Melo’ya benzeyen Fredrik Midtsjö; Rosenborg ve AZ Alkmaar formalarıyla 343 maçta 29 gol-64 asist üretti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin