Galatasaray'dan bir transfer daha! Menajeri İstanbul'a geldi, imzaların atılması an meselesi

Galatasaray iç transferde hareketli saatler geçirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün Barış Alper Yılmaz ile sözleşme yenileyen Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun da sözleşmesini uzatacak.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'dan bir transfer daha! Menajeri İstanbul'a geldi, imzaların atılması an meselesi

Üst üste yaşadığı puan kayıplarının ardından şampiyonluk yolundaki çok önemli avantajını kaybeden Galatasaray transferde hareketli saatler yaşıyor.

Geçtiğimiz gün Barış Alper Yılmaz ile 2027 yılına kadar sözleşme yenileyen Cimbom, Kerem Aktürkoğlu'nun da sözleşmesini yenileyecek.

''GALATASARAY FORMASINI AVRUPA'DA TERLETMEK İSTİYORUZ''

Galatasaray ile sözleşme yenilemekten çok memnun olan Barış Alper Yılmaz, ''Çok mutluyum. 1 yıl daha uzatmış bulunmaktayım. 2 sene önce geldim, 2 senedir Galatasaray formasını onurla, gururla taşıyorum. Bundan sonra da uzun yıllar Galatasaray formasını taşımak istiyorum. Bana güvenen başta başkanım, yönetimimiz ve teknik heyetimize teşekkür ederim. Bu sene şampiyon olup önümüzdeki sezon Galatasaray formasını Avrupa'da terletmek istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray'dan bir transfer daha! Menajeri İstanbul'a geldi, imzaların atılması an meselesi

MAAŞINA DOLGUN ZAM YAPILACAK

Yeni sözleşme konusunda anlaşılan bir başka isim ise Kerem Aktürkoğlu oldu.

Sarı-kırmızılı takımın her konuda anlaşmaya vardığı Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri Erkut Söğüt İstanbul'a geldi. Galatasaray'la 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve senelik 9.5 milyon TL kazanan Kerem Aktürkoğlu'nun 15 milyon TL civarı bir maaş alması bekleniyor. Yıldız futbolcunun sözleşmesinde ayrıca bonuslar da yer alacak.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 33 maça çıkan Kerem Aktürkoğlu 10 gol, 8 asisitlik performans sergiledi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin