Galatasaray'da transfer gelişmesi! KAP geldi

Galatasaray, Halil Dervişoğlu'nun satın alma opsiyonuyla kiralanması konusunda Brentford'la görüşmelere başlandığını açıkladı. Mostafa Mohamed ve Radamel Falcao konusunda da gelişmeler var.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'da transfer gelişmesi! KAP geldi

Fenerbahçe, Halil Dervişoğlu için Brentford'la anlaşma sağlamıştı. Ancak Halil Dervişoğlu, görüşmeler neticesinde tercihini Galatasaray'dan yana kullandı.

Galatasaray'ın KAP'a yaptığı bildirimde, "Profesyonel futbolcu Halil İbrahim Dervişoğlu ve kulübü Brentford F.C. Limited ile oyuncunun 2021-2022 sezonu sonuna kadar geçici transferi ve sezon sonunda ön alım hakkı konusunda görüşmelere başlanmıştır." ifadeleri yer aldı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Fenerbahçe'nin yakın zamana kadar Halil Dervişoğlu'na bir ilgisi olmadı. Bu konu yakın bir zamanda bize getirildi, doğrusunu söylemek gerekirse planımızda yoktu. Hocamıza götürdük, o da olabilir dedi. Kulübünün istediği şartları karşılamamız mümkün değildi. Kiralanacaksa da Galatasaray'a gitmesini daha uygun gördü, Galatasaray'ı uzun zamandır beklemiş, hayırlı olsun." açıklamasını yaptı.

Radamel Falcao'nun sözleşmesi feshedildi

Galatasaray, Kolombiyalı forvet Radamel Falcao’nun sözleşmesinin karşılıklı anlaşarak sonlandırıldığını açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Radamel Falcao Garcia Zarate ile şirketimiz arasındaki sözleşmeler karşılıklı olarak sonlandırılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Mostafa Mohamed'in transferi iptal oldu

Mostafa Mohamed, Bordeaux için sağlık kontrolünden geçmesine rağmen transferde pürüz çıktı. Mısır kulübü Zamalek, Galatasaray'ın 4 milyon euroluk satın alma opsiyonunu zamanında ödememesi nedeniyle transfere engel oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin