Galatasaray'da Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı: Yetki kongresi yapılacak

Galatasaray yönetim kurulu, olağanüstü genel kurulda gayrimenkul ve taşınmazların değerlendirilmesi için üyelerden yetki isteyecek.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'da Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı: Yetki kongresi yapılacak

Galatasaray Kulübünde 2022 yılı bütçesinin görüşüleceği olağanüstü genel kurul toplantısı başladı. Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Anadolu Oditoryum Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulun divan başkanlığına Metin Sinan Aslan seçildi. Toplantıda kulübün 2022 yılı bütçesi görüşülerek, karara bağlanacak.

YETKİ KONGRESİ YARIN

Galatasaray Kulübünde yönetim kurulunun, gayrimenkul ve taşınmazların değerlendirilmesi için yetki isteyeceği olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak. Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Anadolu Oditoryum Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek kongre saat 10.00'da başlayacak.

Yönetim kurulu, toplantıda üyelerden Galatasaray Adası, Florya arazisi, Mecidiyeköy binası, Kemerburgaz yeni kamp tesisi, Ali Sami Yen Spor Kompleksi, Kalamış tesisleri, Burhan Felek Ergün Gürsoy Yüzme Havuzu, Maslak Nevzat Özgörkey Binicilik Tesisleri ve Beyoğlu Hasnun Galip Binası'ndaki alanların değerlendirilmesi, yeni taşınmazların alınması, projelerle ilgili finansman sağlanabilmek için yeni kredi sözleşmeleri imzalama konularında 31 Mayıs 2024'e kadar her türlü hukuki işlem ve tasarrufta bulunma yetkisi isteyecek.

Son dönemde yönetim kurullarının ibra edilmemesinden dolayı kulüpte yaşanan olumsuzlukların giderilmesi, iç barışın ve birlikteliğin sağlanması için izlenecek yol haritası da toplantıda görüşülecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin