Galatasaray'da genç isimler Emirhan Kayar ve Jankat Yılmaz ile sözleşme imzalandı

Galatasaray, altyapısından yetişen orta saha oyuncusu Emirhan Kayar ile 2025-2026 sezonu, kaleci Jankat Yılmaz'la 2024-2025 sezonu sonuna kadar geçerli olmak üzere profesyonel sözleşme imzaladı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'da genç isimler Emirhan Kayar ve Jankat Yılmaz ile sözleşme imzalandı

Galatasaray, altyapısından yetişen Emirhan Kayar ve Jankat Yılmaz ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Yapılan açıklamada "Akademi futbolcumuz Emirhan Kayar ile 2025-2026 sezonu sonuna kadar geçerli olmak üzere profesyonel sözleşme imzalanmıştır. Akademimizden yetişen kalecimiz Jankat Yılmaz'ın profesyonel sözleşmesi tadil edilerek 2024-2025 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır" denildi.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda düzenlenen imza töreninin ardından Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek ile Emirhan Kayar ve Jankat Yılmaz, Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

''KENDİSİNİ ÇOK BAŞARILI BULUYORUZ''

İmzanın ardından GSTV'ye açıklamalarda bulunan Dursun Özbek, "Jankat, iftihar ettiğimiz bir oyuncumuz. Hem milli takımımızın hem de A takımımızın oyuncusu. Kendisini çok başarılı buluyoruz. Uzun yıllar Galatasaray'a hizmet edecektir. İnşallah sakatlık olmadan bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Jankat Yılmaz ise "Başta başkanımız olmak üzere yönetim kuruluna, üzerimde emeği olan Okan hocama, kaleci antrenörlerime, altyapıdaki bütün hocalarıma teşekkür ediyorum. Bu camianın bir parçası olmaktan her zaman gurur duydum. Hala daha gurur duymaya devam ediyorum. İnşallah bu formayı uzun yıllar terletmek nasip olur'' dedi.

''GALATASARAY'IN GELECEĞİNİ KURUYORUZ''

Bir diğer genç oyuncu Emirhan Kayar için ise Özbek, "Emirhanlar bizim geleceğimiz. Onlar Galatasaray'ın çimentosu. Önümüzdeki dönemde de birçok genç inşallah Galatasaray'a büyük hizmetler verecek. Kendisinden çok şey bekliyoruz. Sabırla Galatasaray'a hizmet etmeye devam etsin. Galatasaray'ın geleceği onlar. Biz de Galatasaray'ın geleceğini kuruyoruz. Emirhan ile bu yolu yürüyeceğiz. Allah sakatlık vermesin. Başarılı olmasını diliyorum. Kariyerini de inşallah Galatasaray'da sürdürsün. Onun Avrupa çapında, dünya çapında başarılı olması için de Galatasaray olarak biz elimizden geleni yapacağız. İnşallah sağlıklı bir şekilde uzun yıllar Galatasaray'a hizmet eder" diye konuştu.

Emirhan Kayar ise çok mutlu olduğunu belirterek, "Başkanımıza çok teşekkür ederim. Elimden gelenin en iyisini yapacağıma inanıyorum. Burada oynamaya devam ettikçe elimden gelenin en iyisini yapacağım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin