Galatasaray'da Fatih Terim'in istifası isteniyor

Süper Lig’in 20. haftasında Galatasaray, kendi sahasında Giresunspor’a 1-0 mağlup oldu. Sosyal medyada binlerce Galatasaray taraftarı, Fatih Terim'in görevi bırakması gerektiğini savundu.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'da Fatih Terim'in istifası isteniyor

Galatasaray taraftarı, sosyal medyada teknik direktör Fatih Terim'in görevi bırakmasını istiyor. Twitter'da #fatihterimistifa etiketiyle binlerce paylaşım yapıldı. 

Taraftarlar ise maç sonunda futbolculara tepki gösterdi. Galatasaray tribünlerinden, "Maçtan sonra disko, otelde kumar var, şampiyonluk gitti, aferin çocuklar!" tezahüratları yapıldı.

Fatih Terim maç sonunda, "Kötü sözleri hak etmiyorlar. Avrupa'da bizi en iyi temsil edecek, en yukarı çıkaracak olan onlar. Taraftar kızabilir, ama kırıcı olmamalı. Onlar da tabi alışkın değiller. İyi oyunların da yetmediği bir sezon yaşıyoruz. Üzgünüz. Eskiden biz soyunma odasında ağlardık. Antrenör olduğum ilk günden beri söylüyorum. Maçtan önce düşünerek, maçtan sonra gülerek devam edin. Ağlamak, ağlamamak sizin elinizde. O yüzden kafalarını iki ellerinin arasına alıp düşünecekler." açıklamasını yaptı.

Arda Turan özür diledi

Arda Turan, Giresunspor mağlubiyetinin ardından tribünlere giderek taraftarlarla konuştu. Arda, alınan mağlubiyet için Galatasaray taraftarlarından özür diledi.

İki takımda da eksikler vardı

Sarı kırmızılı takım, GZT Giresunspor karşısında 10 eksik futbolcuyla sahada yer aldı. Ev sahibi ekipte koronavirüs izolasyon süreci devam eden Taylan Antalyalı, Patrick van Aanholt, Alpaslan Öztürk ve Fatih Öztürk, Afrika Uluslar Kupası’na giden Sofiane Feghouli ve Mostafa Mohamed, sakatlıkları bulunan Fernando Muslera ve Mbaye Diagne ile sarı kart cezaları olan Kerem Aktürkoğlu ile Marcao kadroda yer almadı.

Sarı kırmızılı takımda ayrıca yardımcı antrenör Selçuk İnan ile Futbol A Takım Maç Analiz Sorumlusu Cihan Ünal da koronavirüs test sonuçlarının pozitif çıkmasından dolayı yedek kulübesinde yer alamadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin